Bada!

Har precis pratat med Carro i telefon och ska snart hoppa i badet. Efter det ska jag nog ringa upp Carro igen. Imorgon ska jag springa ner till skolan o hämta böcker och senare under dagen kommer nog Carro förbi ett tag.

Svarar på alla kommentarer imorgon!



Kisses /M<3

Fresh

Emelie och Sandra kom förbi en stund så vi satt en stund och pratade. När dom skulle hem skjutsade pappa över dom o då blev det en promenad med Lucky och en sväng in på Ica. Nu har jag stått och skurit jordgubbar och hjälpt pappa med maten. Hungrig! Idag blev det en början på en ny diet. Jag ska hålla mig till 3 små potioner om dagen, som innehåller typ sallad, keso, special k och frukt. Gosh, nu jävlar ska vi nå målvikt!



Kisses /M<3

Kärlek är som en vässad kniv, I fel händer tar den liv.

Satt och pratade med pappa igår och det blev ändrade planer! Ingen skola utan jag ska springa ner och hämta böcker imorrn och så blir det på distans. Jag vaknade av en mysig sak, Carro ringde mig och hade rast från jobbet på "Vivo" så hon ville ha lite prat sällskap. Nu under morgonen har jag läst min bok (plus i kanten för det), lunchat med pappa och mobbat framför datan. Idag tror jag att jag bara kommer bli hemma, ska kanske möta upp mamma en stund bara sen och lämna över en sak. I veckan hoppas jag att allt med mig blir bra så jag o Carro kan dra ner till söder! Miss it :O

Klickade in på Diana´s blogg och såg ett underbart inlägg. Blev så rörd att jag dog för för ett par minuter. Älskar dig oxå Diana. Skrivet i sten!



Kisses /M<3


Right here, Right now

I Lördag´s åkte jag över till Carro ändå. När jag kom satt hon, Emil och Fredde där med Carro´s mamma och hennes kompis. Vi satte oss framför Eurovision och lyssnade på låtarna, ingen var en riktig höjdare kan man väl säga.. När Eurovision var slut satte sig killarna framför MMA Kampsport och jag o Carro satte oss i köket och ringde PhoneCafe. Killarna drog tillslut pga vissa omständigheter. Jag o Carro väntade in hennes mamma och sedan la vi oss i säng. Klockan var då runt fyra och vi somnade inte förens efter det eftersom vi låg o snackade ett bra tag i sängen. Imorrse var jag jätte seg när Carro väkte mig och vi skulle till Skhlm så det var lite viktigt att jag kom upp. Vi var i Skhlm fyra ungefär och vi kikade runt lite. Fick med mig en snygg tröja från Gina! Nu sitter jag hemma hos pappa vid köksbordet och äter lite. Har precis fixat lite inför imorrn då det blir skola och så. Usch o fy på skolan! Ansiktet är liite bättre men ser fortfarande inte riktigt normal ut.. Haha.



Kisses /M<3



29 /Maj

Idag känner jag mig lite piggare och lite bättre men ansiktet är fortfarande inte helt rätt. Jag kom upp runt 12 och hoppade in i duschen. Nu har jag bara suttit vid datan och ätit frukost. Det är ju lördag idag så jag hoppas att jag känner mig bra senare så att jag kan hitta på något. Funderar på att gå över till Carro ikväll o kolla på Eurovision men vi får se..

Kisses /M<3


28 /Maj

Blev hemma idag ändå eftersom mitt ansikte är värre än någonsin! Haha jag vet inte hur jag lyckas.. Jag låg i sängen hela morgonen och kom inte upp förens halv två. När jag kom upp satte jag mig i soffan med datan ett tag. Jag har precis kollat på Ocean´s Twelve med pappa och ska snart käka. Mamma ska komma förbi en stund efter jobbet och lämna lite saker och kolla på mitt väldigt "naturliga" face..



Kisses /M<3


Godnatt

Nu har jag legat o kollat på tv ett tag och ska nu sova. Imorgon blir det skola så jag ska upp tidigt. Börjar halv tio men jag måste ändå upp extremt tidigt pgv att jag måste sminka mig. Ett måste nu när mitt ansikte är så svullet, rött och brännskadat.. Haha Im so lucky..



//M<3

Te Amo

Idag var jag ledig från skolan så jag vaknade först runt ett/halv två. När jag gick upp satte jag mig o käkade frukost. Carro och Emil kom förbi för ett tag sen oxå och lämnade mina pengar till mig och Natta´s nycklar. Jag mår inte så bra idag så jag kommer nog bara ligga inne.. Mår illa och är svullen i ansiktet. Very glamorous..





Kisses /M<3

A Free Spirit

Nu ligger jag och kollar på Sex And The City på tv 3 och sna snart sova. Imorgon är jag ledig så jag ska försöka sova ut! Blir kanske en sväng in till Stan igen imorrn med Natta eller Pappa..



A God Night Kiss /M<3

Solning i stan

Jag mötte upp Carro vid skolan runt halv fyra och gick upp till mig o hämtade mina saker. Sen gick vi till Skhlm och tog tbanan till stan. Vi solade en 20´minutare och sedan åkte vi vidare till Tc och käkade. Vädret var fint så vi tog en promenad mot östermalm och tog tunnelbanan där ifrån till Solariet där vi solade ännu en gång! Överdrift kanske.. Sen blev det direkt hem. Vi var hemma hos mig runt halv tio o då skjutsade pappa över Carro till Vårberg. Nu har vi solat 2 gånger på en dag och det leder till röd/bruna kroppar. Kan inte säga att vi är helt bruna.. vi har blivit smått brända i ansiktet båda två men det kommer sjunka in.


Solarium Apollo i Hornstull


Cream för bättre färg


Caroline efter vår första solning


Vackra jag ;)


Kisses/M<3




I Need Money!



Har gjort lite av en "önske lista" av saker jag vill göra och ha. Nu är det inte så mycket men pengar är pengar. Just nu sitter man lixom med 70 spänn i fickan.. Hoppas att Carro orkar åka in med mig till stan idag så att vi kan kolla löshår och sola. Men Carro´s telefon är död, hur får man då tag på henne?..

Kisses /M<3

26 /Maj

Idag kom jag upp och var i skolan runt åtta. Satt med Carro ett bra tag innan jag gick hem. Nu har jag suttit vid datan ett tag och läst i nya SOLO. När Carro slutat idag ska vi nog träffas en snabbis och åka och sola. Brownie! Idag ska jag försöka hinna städa rummet och kolla löshår oxå..



Kisses /M<3


Yes, Löshår



Nu har jag bestämt mig. Jag ska köpa löshår nu i veckan eller nästa vecka om jag hittar i min färg. Är trött på mitt korta hår och speciellt nu när det är extra kort! Kort o gott.

Sleep Tight /M<3


Fuck it!

Gick till frissan idag för att klippa till håret där bak och topparna, och nu är det kortare än någonsin! Är så jävla fitt sur!! Nu är det skit fult och det är katastrof. Kul. Gråter över mitt hår. Moget.

Start over

Godmorgon!
Idag är jag ledig eftersom det är friidrottsdag och det var tur det med tanke på det dåliga vädret. Jag vaknade för bara någon halvtimme sen och då slängde jag mig på datan på en gång. Nu sitter jag vid mitt köksbord och ska snart ta något litet att äta tror jag.. Skälet till att jag satte mig vid datan på en gång var för att jag var tvungen att kolla mejlen. Det är en ny design på gång! Ska skicka lite bilder som jag vill ha med i headern. Nu sitter jag med huvuet tomt och har ingen aning om vilka bilder och hur jag vill ha den men det blir nog bra..



Kisses /M<3

Hair Care

Har jag precis haft inpackning i håret och tvättat det. Försöker ta hand om det så mycket som möjligt nu så att det börjar växa! Just nu sitter jag i sängen, framför Sex And The City och pratar med Carro i telefonen. Vi försöker planera helgen lite smått och prata ikapp om dagarna som varit.. Nu blir det mer SATC!

Kisses /M<3

I will go on



Bloggen blir kvar.. Självklart blir den kvar! Tråkigt det kulle va om jag inte hade en blogg under sommaren. Jag har suttit ute i solen och chattat med Natta lite och hunnit tagit en promenad med Lucky. Nu ska jag käka något litet, lyssna lite på musik och hoppas att jag får tag på Carro!



Kisses /M<3

The final blow hit so low, Im still on the ground



Käkade lunch med Carro och efter det började jag gå hemåt. När jag kom hem satte jag mig med Lucky på tomten och försvann ett tag. Jag har tänkt på så mycket.. Stänga ner? Händer så mycket på privat fronten. Carro tog tag i allt och stängde ner bloggen igår och funderar på om det är de man ska göra. Jag bloggar för att det är kul inget annat men ibland känns det som ett måste att uppdatera och att det skulle vara lättare att bara stänga ner allt. Jag måste sakta ner allt lite. Sätta mig en stund och fundera ut hur jag vill ha det..

Kisses /M<3


I skolan

Godmorgon! Just nu sitter jag med gabbi och diana i skolan och tänkte slänga in ett blogg inlägg. På morgonen plockade jag ihop lite grejer som jag vill ha med till pappa och klädde på mig. Hann varken med frukost eller smink. Ska gå på några lektioner, käka lunch och snacka med Carro o så går jag nog vid lunch..

Kisses /M <3

<mobil bloggning>

Weekend








I Lördags stressade jag o Carro fram o tillbaka som galna. Runt sex tog jag o Carro tbanan till Skhlm och gick till papi. Vi var bjudna på middag med honom, syster och Å. Efter vi käkat fixade jag mig och sedan åkte vi tillbaka till Vårberg. Vi mötte upp Natta och Sofia i Centrum och väntade på resten tillsammans. Vi blev några stycken så nä vi mött alla gick vi till "vårat dagis" och chillade. Det blev en liten ute fest men pga lite problem drog vi och några vidare till Vårbergs skolan. Vi hade öl krig och flög om kring över fotbollsplanen innan vi sprang till parken och la oss i en gunga. Av ytteligare problem kom vi nästan springande där ifrån. Efter lite "motion" hamnade vi på Söderholm med Sara, Frida, Niklas, Becka, Nadya, Andrew, Karim, Antony, Sajad, Zazoo och några fler. Jag, Sofia, Becka och Andrew gick hem mot mig runt halv fyra. Lördagen började bra, slutade bra.. mitten partierna var lagom! ;)

Kisses /M<3

Ångra aldrig något du gjort, ångra bara det du inte gjorde '






Efter jag lämnat Sofia med Natta i Centrum sprang jag ner till mig. Det var inte hemma så jag bytte om till myskläder och la mig på soffan. Nu har jag suttit ett tag framför tv´n och ska snart gå o sova så jag kommer upp imorgon. Skola för min del.. Sovmorgon iallafall!

/M <3

You make me smile



"You make everyday worth dying fore"

23 /Maj

Helgen har varit kul, mer om den sen. Idag har jag bara tagit det lugnt. Vaknade med Sofia, Andrew och Becka imorrse hos mamma i Vårberg. Andrew o Becka gick tidigt och då satte sig jag o Sofia med min Syster o Sandra och käkade Lunch. Vi sprang upp en sväng till Centrum tidigare oxå för att köpa godis så nu har vi alla 4 suttit och tjockat oss. Sofia ska snart börja gå mot tbanan och då ska jag nog möta upp Carro och snacka lite.. Fick bli en snabb uppdatering så ni fick lite livstecken.

Kisses /M<3

L-O-V-E



Blev en kväll´s promenad med Lucky nu ikväll oxå. Ganska skönt att få rensa huvet lite! Ägna min tid åt det jag vill och där ingår Lucky. Haha det är inte alltid kul att ta promenader med hunden men det är bara att tänka om. Ett perfekt tillfälle att tänka på annat. Nu börjar jag bli riktigt trött så nu ska jag stänga av mobilen och sova!

Sleep Tight /M<3

But they can never take yesterday

Jag mötte upp Sofia vid Donken o vi gick in o käkade direkt. Uwäk är så trött på Donken! Efter det kikade vi runt i affärerna tills dom stängde. När allt stängt gick vi hem till mig så jag kunde byta kläder o platta håret och sedan drog vi till Vårberg. Vi mötte upp Carro i Centrum och satte och o snackade om imorgon. Imorrn händer det grejer!.. Carro hade ganska bråttom hem så det blev bara en stund. Så som tidsfördriv gick vi ner till Parken och gungade ett tag och fick sällskap av Karim ett tag. När Sofia skulle hem gick vi upp o lämnade henne vid tbanan och där sa jag hej då till Karim oxå. Lång väntan på en försenad tbana e inte så kul när man är själv i Vårberg men det gick bra. Träffade på några bekanta killar när jag väntade på några minuter gick med dom! Jag kom hem runt elva ungefär och har precis tagit bort gammalt smink och lagt mig i sängen.. Ska upp ganska tidigt imorrn så jag behöver My Beautie Sleep!  



Kisses /M<3

Möta Sofia!

Nu drar jag till Skhlm och möter upp Sofia!




Kisses /M<3

Webbar med Natta!





Roar oss på två olika håll. Jag o Natta har suttit o chattat ett tag nu o fördrivit tiden. Snart ska jag käka något och sedan gå tillbaka till min lilla älskade dator.. och natta för den delen! Haha

/M<3


♥ Above all that is physical, I'm falling. Falling uncontrollably - it terrifies me.



Ikväll blir det lite fix till imorrn som jag trodde.. Spring från en människa till en annan, ett ställe till ett annat. Hoppas jag hinner träffa Carro en stund och om jag har tur kommer älskade Sofia till Vårberg ikväll! Miss her!

//M<3

Det blev en halv glass för min del..

Jag slutade tidigt så det blev en sväng till Skhlm med Steffie. Vi kikade runt lite och drömde runt bland skor o kläder o avslutade med en glass på Donken. Vi började gå mot uteserveringen vid resturangerna och då hände det grejer! En jävla spindel ser jag krypa framför mitt face och det kan inte sluta bra. Jag skrek, kastade min glass i marken, kastade av mig jackan och väskan. Och skrek lite mer. Så det blev en halv glass för min del. "Spindel olyckan" skedde mitt framför Ariston, en resturang som är fullproppad runt lunch så hela uteserveringen kollade på mig. "En spindel.." sa jag bara.. Vi får hoppas att dom förstår!






Kisses /M<3

21 /Maj

Godmorgon!
Jag hade ställt klockan imorrse men kom inte upp så pappa kom ner o drog upp mig ur sängen runt halv åtta. Jag har verkligen inte ork för smink och fix så det blev bara en enkel outfit till ett slitet face. Har franska nu på morgonen som jag inte går på vanligtvis så jag springer ner till nästa lektion.




♥ Dagens-
Svart bas linne- Gina tricot
Svart "I Love" linne- New Yorker
Strumpbyxor- HM
Jeans jacka- JC

Ska nog sitta med på Carro´s franska ändå och då ska jag försöka "planera" dagen smått. Vet att Carro har lite läxor o göra och idag måste vi få lite gjort till helgen.. Lördagar meens party right?

Kisses /M<3

Can we call it summer?













Lovely!

If we through building memories i hold yesterday in my heart, they can take tomorrow and the plans we made, they can take away the music that we never played. All the broken dreams take everyting just take it away. But they can never take yesterday.

14´års shopping

När Carro gått till "jobbet" satte jag kvar med Diana, Gabbi o Becka på Donken. Brudarna gick ut o tog en smoke och sedan lämnade dom mig vid andra sidan centrum. Jag mötte upp mamma och det började på Apoteket, o slutade med en massa affärer. Det blev min 14´års pressent! Jag köpte lite fint och sedan åkte vi hem. När vi kom hem till Vårberg började jag packa mina grejer. Mamma skjutsade över mig till pappa runt nio så att jag ska "vara ur vägen" ikväll. Nu har jag suttit med pappa och lilla Å i soffan framför tv´n och precis pratat med Carro i telefon. Älsklingen låg ju typ och sov så vi ska prata mer i skolan. Har inte varit i skolan under veckan utan jobbat på distans men imorgon blir det skola för min del.








Tygshorts- New Yorker
Prickig topp- New Yorker
Transparent tröja- New Yorker
Strumpbyxor svart/hud- HM/Lindex
Lila topp (ser svart ut pga d dåliga ljuset, ett sånt jag köpte i gult)- New Yorker
Jeans jacka- JC


Kisses /M<3

Möta Carro!

Nu ska jag ta tbanan till Skhlm och möta Carro en stund innan henne´s jobb på Vivo. Sedan blir det hem tillbaka till mig när hon jobbar och så får vi se va kvällen tar mig.
.
Kisses /M<3

Fantasi är det vi vill ha, verklighet är det vi får

Promenaden idag var mysig och vi satte oss tillslut i Vårberg med Andrew och Anton. Vi satt en stund o sen gick vi till Söder som sagt. Jag o Carro funderar på o göra samma sak imorgon, ta en promenad i det varma vädret. Ska tydligen bli ännu bättre väder imorgon.. Bättre kan det inte bli.. vädermässigt.
Kisses /M<3

Mat. Mat. Mat.

Ååh.. Jag o Carro var skit hungriga så vi sprang till en resturang o köpte med oss mat hem. Nu har vi suttit o käkat och ska börja gå mot Carro. Vi sitter nog en stund i vårgården innan..

Kisses! <3

Söderholm

Jag sitter med Carro och Andrew nu hos mig o tar det lugnt. Vi ska snart dra ner till Söder.. Jag ska käka upp min tårta och sedan ta på mig skorna sedan går vi.



Kisses /M<3


Take a walk

Jag o Carro tänkte mötas o ta en promenad en stund och sedan gå ner till Söder. Jag har precis små fixat mig o tänkte snart ringa upp Carro igen. Vi möts nog i Vårberg Centrum och går nånstanns där ifrån.. Ser ingen sol nu men det är fortfarande grymt varmt så med telefonen/kameran och Carro blir det perfekt!
.
Kisses /M<3

Sunny

Jag blev hemma idag så när jag vaknade  satte jag mig med Sandra och Emii o käkade tårta. Vädret var ju sjukt bra nu på "morgonen" så jag o syster gick ut o satte oss på balkongen. Tidigare idag var det runt 26 grader! Sjukt härligt! Jag o Carro ser riktigt bleka ut jämfört med Sandra o Emelie så nu är det dags att bättra på med färg.

Kisses /M<3

Come home whit me

Det blev en sväng till Skhlm idag med Carro oxå! Vi satte oss med hennes mamma på Donken så att Carro kunde käka och sedan mötte vi upp Andrew och nån och gick runt tillsammans lite. Vi hade extremt kort tid på oss att hitta något så vi stressade igenom alla affärer och till sist,mot förmodan, på New Yorker hittade vi lite gulligt..
Allt från New Yorker

Föll för baksidan på topparna.. lite små söta!
Kisses /M <3

96-05-18

Dagen har varit mysig och nu under kvällen har jag bara suttit hemma. Gick o lämnade Carro i Centrum runt tio och gjorde sällskap med Johanna ner till mig. Mår sådär, känner mig fortfarande sjuk så vi får se om det blir skola imorgon..
Kisses /M<3

♥ You make my day

Nu är äntligen Carro här så nu ska vi ställa oss och börja göra tårta! Efter det blir det nog en snabb sväng till Skhlm..

Caroline- Vad skulle min dag vara utan dig? Jag älskar dig Carro, u make everyday special! ♥

Fjorton suger?..

Grattis Malin, Grattis jag, Grattis mig själv!
Haha idag fyller jag 14 för alla som missat det och jag kommer försöka hålla bloggen uppdaterad men det blir nog ganska måttligt.. Vaknade runt elva imorrse av att min äälskade syster och Sandra höll på ute i köket. Nu på morgonen har jag bara jagat getingar och tackat för alla gratulationer på FB. Senare kommer Carro komma över o då blir det bakning och städning. Ikväll blir det chill ute på gården med allt mysigt folk!
Kisses /M<3

Bad!

Uppdateringen har varit riktigt dålig under helgen men det är pga att det varit fullt upp. I torsdag´s blev det "film kväll" o mini party hos Carro, fredag blev det chill party igen och lördag big party. Haha we are party like rock stars! Igår blv det middag med pappa, emelie och Carro och idag har jag bara varit hemma. Har varit små sjuk hela helgen och idag har det varit jobbigt..








<Haha gjorde om några bilder lite.. Ni får se lagom ;)>

Kisses /M<3

♥ It´s only your mind playing tricks on you

Vi kom i säng sent imorrse så vi vaknade för ungefär en timme sen. Jag o tjejerna har hunnit käka frukost och har precis lagt oss framför en film. Senare ska Carro iväg på bio och då blir jag nog kvar i Vårberg en stund med Natta och Sofia. Slänger in lite bilder från igår kväll oxå!









Kisses /M<3

Wow!



Här går det vild´t till! Ikväll ska vi bara köra så bloggar imorrn.

Kisses /M<3

Lips Love


Lips Love

Vi har suttit o fixat oss ett bra tag nu och försöker få ordning på kvällen. Vi har sminkat varandra, noppat ögonbryn, målat naglar, plattat hår och nu är det min tur att få mina ögonbryn fixade. När vi blir klara sen drar vi nog iväg på små fest om det blir någon eller chillar med några här hos Carro..

Bloggar snart! Kiss /M<3

♥ Girl friends

Nu sitter jag, Carro, Natta och Sofia hemma hos Carro och fixar oss! Jag o Carro mötte tjejerna i Centrum för ett tag sen och handlade lite på Ica.

    




Ikväll blir det feest! Tror jag.. haha

Kisses /M<3


Hurry´

Bråttom bråttom. Jag o Carro drar över till henne nu, bloggar sen!

Puss <3

Beautilicious

Mötte upp Carro i Skhlm och vi gick o käkade på Millas. Vi har planerat imorgon och ikväll! När vi ätit gick vi runt o kikade. Vi handlade lite och satt sedan i typ 2 timmar och väntade på Carro´s bror och när han kom mötte vi upp honom, hämtade lite pengar och åkte till Sätra. Jag mötte upp pappa och sedan åkte vi tillbaka till Skhlm. Sprang in på Ica o handlade godis och gick hem. Jag har värk i min rygg efter min väska och värk i mina fötter! Jag o Carro möttes runt halv tre och vi kom hem till mig runt sju.. De är nästan fyra timmar vi spenderat i Centrum! haha Ikväll ska vi bara ligga hos mig o kolla på film o käka goodis. Carro sitter o plockar film efter film som hon vill att vi ska kolla på så vi ska nog dra igång snart.





Ballerina- New Yorker
Tröja- Gina Tricot
Svarta leggins- Gina Tricot
Spets linne- HM

Kisses /M<3

Carro i telefon


<Skit fin bild på mig o älskade Carro för ca 2 månader sen>

Sitter o pratar med Carro i telefon nu och ska göra en till kopp te. Carro mår oxå sådär så vi får be till gudarna att vi håller oss hyfsat friska nu under ledigheten. Idag blir det nog en sväng till Skhlm och sedan hem till Carro tror jag.. Hoppas att vi kan sova hos mig inatt!..

//M<3

Leedig!

Godmorgon!
Idag är jag ledig som sagt så jag har försökt att sova ut. Sömnen har varit sådär.. Jag tror jag börjar bli sjuk och har vaknat flera gången inatt. Halsen spökar och näsan rinner. Fan om jag blir sjuk på riktigt nu när vi är lediga! Men jag har en plan- sjukt mycket te, tjock halsduk, näsdukar och halstabletter! Jag har hunnit ta en dusch nu på morgonen, ätit lite och sitter nu med en kopp te i köket. Idag var jag inte vad som händer än så nu ska jag ta o ringa Carro och planera dagen!

Kisses /M<3

♥ But the truth is i´ve never fallen so hard



Ikväll har jag bara suttit framför Tv 3 och pratat i telefon. Senare ska jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig. Kanske kolla på en film.. läsa en bok.. Är ledig imorgon, torsdag och fredag! Imorgon ska jag ju träffa Carro och då blir jag säkert kvar hos henne under natten..

Bloggar inte mer ikväll så Sleep Tight /M<3

Icecream

När jag o Carro kom till Skhlm mötte vi upp hennes mamma så Carro kunde få pengar. Hon köpte en näspiercing så nu är hålet tillbaka och sedan satte vi oss och tog en glass var. Mjuk glass med rosa strössel! Höhö Jag fick med mig två par strumpbyxor hem från Bik Bok. Lite små söta.. När Carro skulle på piano klev vi på tbanan och jag klev av i Sätra. Mötte upp pappa och åkte hem. Jag o Carro han inte göra så mycket men vi ska ses imorrn igen! Då blir det kanske en sväng till Söder?..



Kisses /M<3


11 /Maj

Kom till skolan, gick på lektion, åt lunch och gick hem. Thats the way! haha Nu har jag suttit o lyssnat på musik och ska börja fixa mig. Carro slutar runt tre och då kommer hon upp till mig o sen drar vi till Skhlm!


<Idag>

Kisses /M<3


10 /Maj

Idag hade jag sov morgon till tio så jag var i tid idag! Under Lunchen satt jag med Carro och pratade lite om att vi ska söka till Idol igen och att vi ska träffas imorrn. Jag satt kvar i skolan ett bra tag innan jag gick hem o när jag kom hem la jag mig på soffan. När papi kom hem åkte vi o köpte Donken Haha och nu har jag bara suttit hemma och lyssnat på musik. Ikväll tar jag det bara lugnt och imorrn efter skolan träffar jag Carro!



Kisses /M<3

En snabbis till Skhlm

Jag o Carro kom upp runt tolv och då satte vi oss framför tv´n och käkade frukost. Jag har precis tvättat håret och sköljt av mitt gammla smink så nu ska vi börja fixa oss. Vi ska en snabbis till Skhlm och handla!



Kisses /M<3

Kisses God Night

När Sofia skulle ta tbanan hem gick jag, Carro, Niklas, Karim och momme ner o lämnade henne i Centrum. Sedan gick vi tillsammans upp till Carro en stund. Killarna gick nyss så nu ska jag o Carro hoppa i säng o sova!



Kisses Nd God Night /M<3

Random

Nu sitter jag, Carro och Sofia hos Carro och kollar på någon random film. Vi kom hem ganska sent från Idol kön och vi slängde oss på soffan så fort vi var tillbaka hos Carro. Nu har vi bara tagit det lungt och vilat.. o käkat godis! Typ det vi ska fortsätta med!



Kisses /M<3

IDOL 2010















Minneskort

Jag o Carro åkte en snabbis till Sätra o hämtade pengar och sedan åkte vi till Skhlm. Jag köpte ett efter längtat minneskort! När vi klev av i Vårberg satt vi en stund med Natisha, Linnea, Nadya o Gabbi en stund o snackade. Köpte äver lite klubbor.. runt 30 st så att vi har ett litet "lager". Nu är vi tillbaka upp hos Carro och hon har precis gjort en massa sång övningar och varit sitt vanligt knasiga jag. Nu ska jag lämna över datan till henne så hon kan öva upp rösten med Youtube!


<En gammal "naken" bild från dagarna med alla fester hos mig, saknar! :( ;) >

Kisses /M<3

Kärlek till telefon snack!

Godmorgon!
Vaknade runt tolv av att min syrra klev innanför dörren och kasta av sig sina väskor. Sitter med min rosa dator nu i sängen och pratar med Sofia! Igår skulle jag gått över till Carro och sova men det blev så sent så jag blev kvar hos mami. Senare inatt drar vi ju in till plattan och sätter oss i IDOL kön! På lördags morgonen runt tio drar auditionen igång. Kommer göra en ny kategori "IDOL 2010" för alla inlägg jag skriver när vi sitter i kön. ;)




Kisses /M<3

Sista lektionen

Imorrse mötte jag upp Carro i Vårberg och vi gick tillsammans på ett möte. Efter mötet drog vi tillbaka till skolan och käkade lunch. Under lunchen satt vi med Steffie, Gabbi, Madde och Gabbi o pratade om allt o alla. Nu sitter jag på en av mina extra lektioner och efter den börjar jag röra mig hem.
Ni får ursäkta att det inte blivit några bilder men eftersom min lilla data är hos mamma har jag ingen cam.. Ska hämta upp den idag så uppdateringen kommer bli bättre!

Kisses /M<3

5 /Maj

Idag kom jag upp och var i skolan i tid! Under Lunchen gick jag o Carro till Skhlm och det blev en ny foundaition. Sedan gick vi tillbaka till skolan och käkade med Gabbi, Diana och Madde. När jag slutat gick jag o Maja promenad med hundarna och sen när hon skulle hem kom Carro ner till mig och så fortsatte vi att gå. Så idag har jag varit mycket aktiv! Nu har jag bara suttit och tagit det lungt, duschat och små städat i rummet. Nu ska jag o pappa iväg o små handla lite behövande..



Kisses /M<3

Nytt Schema

Igår hade jag möte i skolan med rektor, mentor och pappa. Vi skulle prata om hur jag tycker det går i skolan och göra ett nytt schema. Jag har inte gått med hela min klass dom här månaderna men det är inget jag skämms över! Har gått i en mindre grupp med kortare dagar och mindre arbete. En liten grupp för skol trötta kan man säga. Men igår så ändrade vi mycket. Det blev hela dagar, i princip allt med hela klassen, med alla lektioner förutom idrott och ev franska. Åhh jag ville bara gå kvar i lilla gruppen till sommarlovet eftersom det var så chill. Vi kunde sitta vid datan hela lektioner och slutade ett varje dag. O idag slutar jag.. 15.20! Herregud..

Kisses /M<3

Godmorgon!

Idag vaknade jag runt sju och låt i sängn ett tag innan jag gick upp. Nu har jag varit uppe ett tag och små fixat mig. Det blev gammalt smink från igår och otvättat hår. Skulle duscha och plocka i rummet igår med det blrv lite sent för de. Jag gick ut runt nio igår o mötte Carro med Lucky. Vi gick runt i Vårberg och snackade mest. Jag var tillbaka hemma halv tolv! Känner mig ovanligt pigg idag iallafall så vi får se om jag tar mig igenom dagen..

Kisses /M<3

Bloggens framtid






Har suttit o pratat med Sarah o Diana om det här med bloggning.. Är det tråkigt? Oftast blir det att man ber om ursäkt för dålig uppdatering flera gånger i veckan så jag har tänkt att jag bara ska blogg när jag har tid o känner för det. Visst ska jag försöka hålla er uppdaterade, men på en rimlig nivå. Nu har jag o Carro fixat oss och ska snart dra ner till Söder. Blir nog inte mycket mer efter det..

Kisses /M<3

Ciao Bella

Nu sitter jag o Carro framför "Ciao Bella" som går på femman med massa godis! Vi åkte till Skhlm en snabbis tidigare och käkade vid resturangerna och köpte choklad, chips och smågodis. Så ikväll ska vi nog bara fetta oss framför film efter igår kväll..



Kisses /M <3

♥ Valborg!









Blev fest igår här hos Carro med massa folk.. Vi hade iallafall skit roligt men nu ska vi städa o vila lite.

Kisses /M<3


RSS 2.0