Klicka på bilden o kom till den nya ;)


Run and never look back

Byter blogg nu. Finally!
Kisses goodbye  /M<3

Bitch

Ny blogg påväg! ;D

If you can't make up your mind, please don't waste my time

Drog ut en stund o mötte Petra, Diana, Gabbi o Natti. Vi satt en stund i parken o i Vbg skolan. Sen hände något hemskt.. Min telefon dog! Så nu har jag sprungit hem för o ladda den. När den laddat ett tag drar jag ut igen!
Kisses /M<3

Don't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect.

Vaknade för ungefär en timme sen, gick upp och satte mig vid datan. Ska snart dra o sola med Emelie och sen drar jag hem o fixar mig. Vill hinna över till pappa en snabbis och sen dra till Skhlm o köpa en tröja men vi får se hur det blir med det..
Kisses /M<3

Äntligen..

I´m home! Kom hem från Landet under natten från Lördag till Söndag. Igår var jag ute med Petra o Gabbi i Fittja under kvällen och jag var hemma i bra tid. Idag drog skolan igång så jag var uppe runt åtta, mötte Diana o tog 08.52 bussen. Schemat är okej.. Efter skolan drog jag o träffade Sandra o Emelie i Skhlm. Vi gick runt lite ett tag och sedan drog jag iväg till Polisen igen med Petra. När vi var klara där mötte jag upp Emii o Sandra igen o vi gick till Tandläkaren. Tandläkar tiden var min och det gick förvånansvärt bra trots min rädsla. Nu sitter jag med tjejerna hemma och ska snart äta. Kanske drar ut en stund sen om jag orkar..
<Landet>

Kisses /M<3

Polisen

Jag har suttit med Syrran, Petra, Gabbi o Natti hos polisen hela dagen o kom nyss hem. Nu ska jag stess packa ner mina saker o sen drar vi till Landet.


Kisses /M<3

Woke up this morning, glanced outside my bedroom window I could see my life so clearly in this place im not supposed to be..

Jag har varit ute med Gabbi, Fredde, Natti och Petra hela kvällen. Vi satt i centrum ett tag, parken, vbg skolan och gick runt lite. Just nu sitter jag o kollar på en film med Emii o Cribbe och ska snart sova. Imorgon lämnar jag Vårberg och åker till Landet. Blir nog ingen bloggning under helgen då..
Kisses /M<3

Brustabletter

Fredde, Gabbi o Petra gick nyss så nu sitter jag här o väntar på att de snart ska komma tillbaka. Alla skulle hem o käka o jag behövde lägga mig ner en stund. Jag har en f*cking huvudvärk som sänker hela min dag! Trevligt nog har vi brustabletter hemma. Ipren är ju favoriten för då slipper man smaken men brustabletterna funkar!
<Idag>

Kisses /M<3

Our bridges are burning, now it´s no turning back

Gabbi, Petra o Fredde kom över till mig ett tag o så gick vi tillsammans upp till Centrum. Jag handlade lite åt mamma och köpte choklad o cola. Gabbi o Petra var tvungna o springa hem en snabbis så nu sitter jag o Fredde o väntar på dom. När dom kommer blir det nog en film och sedan drar vi nog ut.
Kisses /M<3

Nytt

Ska försöka få in en ny header så snart som möjligt eftersom den nuvarande.. börjar kännas gammal! Haha. Nu har mamma kommit upp så nu ska jag tvätta håret o skölja av sminket.
Kisses /M<3

Glöm att han kom, glöm att han fanns, glöm att du vet att du en gång var hans

I just prayed to a god i don´t belive in.. ♥

Vaken

Igår när vi kommit hem från Skhlm var jag dö trött, kämpade för att hålla mig vaken. Runt sju däckade jag i soffan. Emelie flyttade mig till Sängen runt tio. Jag har vaknat mycke under natten o jag ville gå upp redan runt två men tvingade mig själv att ligga kvar. Målet var att vända på dygnet vilket jag typ lyckats med. Jag gick upp fem imorrse, satte mig i köket och kollade på "G-force". Nu sitter jag o väntar på att mamma ska komma upp så att jag kan tvätta håret utan o väcka henne.
Kisses /M<3

I find my light to pass the time

Emelie kom in o väckte mig runt tre så jag skulle komma upp. Var dö trött o vi var iväg innan halv fyra. Vi hann precis till tandis tiden. Innan vi åkte hem blev det en sväng in på Donken, Gina tricot och Ica. Nu sitter jag o Syster o segar bara o snart kanske jag träffar Fredde en stund. Annars blir det en film!
Kisses /M<3

Helpless when he smiles.

Sitter o snackar med Nadya i lur o lyssnar på musik. Snart ska jag lägga mig i sängen o kolla på en film. Imorgon ska jag med emelie t tandläkaren och sola!
Nighty /M<3

But no matter what you'll never see me cry

I'm not the type to get my heart broken, I'm not the type to get upset and cry, 'cause I never leave my heart open, Never hurts me to say goodbye. Relationships don't get deep to me. Never got the whole in love thing, And someone can say they love me truly, But at the time it didn't mean a thing. 
My mind is gone, I'm spinning round. And deep inside, my tears I'll drown. I'm losing grip, what's happening? This time was different. Felt like, I was just a victim. And it cut me like a knife, When you walked out of my life. Now I'm, in this condition. And I've, got all the symptoms, Of a girl with a broken heart.
Did it happen when we first kissed? 'cause it's hurting me to let it go. Maybe 'cause we spent time. And I know that it's no more. I should've never let you hold me baby. Maybe why I'm sad to see us apart. I didn't give to you on purpose. Can't figure out how you stole my heart. How did I get here with you, I'll never know. I never meant to let it get so personal. And after all I tried to do, to stay away from loving you. I'm broken hearted and I can't let you know, And I won't let it show. You won't see me cry.




It seems like I gotta do wrong, to get your attention

Kom upp runt fyra idag, vilket är en stor förbättring! När jag kom upp sprang jag o väckte Emelie o Cribbe. Vi började fixa oss och sedan drog vi över till pappa. Vi käkade tillsammans, kollade på film och var där resten av kvällen. Nyss kom jag hem till Vbg igen o sitter här hemma själv! Emelie o Cribbe ska sova bort så blir själv inatt. Sällskap please? Får så grymt tråkigt när jag är själv hemma så vi får se om jag drar ut eller något lite senare..
Kisses /M<3

Once you party with us, You'll be falling in love

När vi kom hem satte vi oss o kollade på "Marley o jag" och hjälptes åt att färga mamma´s utväxt. Godiset tog slut fort som fan så nästa gång blir det dubbelt av allt Haha. Nu har jag suttit vid datan resten av "kvällen". Ska snart gå o sova så jag kommer upp imorgon! Säger det varje kväll men ändå blir det för sent så att jag kommer upp alldeles för sent. Ändring på det nu! Skolan börjar ju snart..
Kisses /M<3

Valparna

Nu i veckan ska jag o Mamma åka o hälsa på valparna igen. 12 stycken har Lucky lyckats bli pappa till, 7 hanar och 5 tikar. Valparna är nu 4 veckor och blir leverans klara i mitten av September. Hopefully, blir vi en mer i familjen då..
/M<3

Candy

Nu drar jag, Syster o Sandra upp till Centrum en snabbis. Sandra ska ta tbanan och jag o Emii ska köpa godis. När vi är tillbaka hemma blir det nog en film!
Kisses /M<3

Saknaden slår ner mig

A million words would not bring You back, I know because I've tried. Neither would a million tears, I know because I've cried.

Gå inte vilse i skogen barfota

<Ute inatt>
Träffade Natti, Petra o Hilmi i Parken ett tag o sedan drog jag hem. Nu har jag, Emii o Cribbe suttit o kollat på Tv ett tag o snackat hundar. Snart ska jag försöka komma i säng så jag kommer upp imorgon!
Kisses /M<3

Bolt

När Cribbe kom satte vi oss allihopa o kollade på filmen "Bolt" som vi laddade ner igår. Haha ganska grym film tycker jag men vi såg den på Engelska men den är bättra på svenska tycker jag.. Snart ska jag kasta upp håret i en knut och sedan dra ut o möta upp Natti o Petra.
Kisses /M<3

Solning

När jag vaknade imorrse började jag små fixa mig på en gång och sedan kom Cribbe o hämtade mig, Syster o Sandra. Han lämnade av oss i Fruängen så vi kunde gå o sola. Det blev en 20 minutare och sedan blev det en snabb sväng förbi Donken påvägen hem. Nu sitter vi tjejer o väntar på Cribbe som e o köper läsk. När han är tillbaka blir det nog en film!
<Solariet i Fruängen>
Kisses /M<3

Grattis Babe

Älskade Nadya fyller 15 idag så stort Grattis till dig Älskling! Saknar sönder mig så jag kommer upp till Uppsala så fort jag kan. Älskar dig babe! ♥

I wonder, If I'm just too much for you? Wonder, What I got next for you..

Nu har jag suttit uppe ett bra tag o snackat med Nadya så snart är det dags att sova. Imorgon ska jag upp i så bra tid som möjligt så att jag kanske hinner träffa Fredde. Blir nog o träffa Petra o Natti senare mot kvällen men vi får se..
Kisses /M<3

Resultat

Jag blev nöjd, en perfekt brun nyans! Det är väldigt mörkt men de kommer blekas efter några tvättar. Tack för hjälpen Sis.
/M<3

Coloring

Resultatet kommer upp sen!
/M<3

Hårfärger

Sitter o pratar med Nadya nu i lur och försöker komma överens om en bra hårfärg för mig. Jag är dö trött på mitt hår nu och vill ha något nytt! Det blir alltid ett jävla snack om håret men det rinner beslutsångest över det här.. Det blir antingen mer slingor för o ljusa upp håret mer, en ganska mörkbrun färg eller så går vi hela vägen o färgar det svart. Hittat lite bilder på hur jag vill ha det ungefär hur jag än väljer o färga det.
<Ljusare>
<Mörkbrunt>
<Svart>

Just nu är jag kär i det svarta men för en vecka sen ville jag ha det ljusare.. Förstår ni problemet? Nadya tycker svart, Syster ljust, Sandra brunt och mamma tycker jag ska låta håret vara som det är så jag får komma fram till ett beslut själv.. Hard time..!
/M<3

Sällskap

Mötte upp Diana o Petra en stund runt nio. Vi satt en stund på min gård o snackade. När petra drog gick jag o Diana upp t Centrum parkeringen och åkte t Statoil med Cribbe. När vi kom tillbaka satt jag o Diana hos mig ett tag och käkade choklad o drack cola Haha. Gick nyss en bit med Diana o pratade i lur med henne tills hon kom hem. Nu ska jag tvätta håret lite snabbt så grannarna inte gnäller!
Kisses /M<3

Good guys get fucked & good girl gone bad

Huvudvärk. Huvudvärk. Huvudvärk. Ska ta en ipren o lägga mig o kolla på film. Det borde vara olagligt att ha en sån här huvudvärk och känna sig så seg! När jag sover hela dagarna hinner jag inte göra allt jag måste så imorgon är det super viktigt att jag kommer upp i tid. Måste dra o köpa hårfärg och sedan under kvällen fixa mig inför The Voice. Längtar!
Kisses /M<3

13 /Augusti

<Igår>

Vaknade runt sex idag och åkte med mamma t pappa. Pappa har dragit till Landet så vi åkte förbi och hämtade money som pappa lämnat. Wuhu har comviq nu! Känner mig skit seg idag så blir nog bara hemma eller drar ut en snabbis sen.
Kisses /M<3

You’ll never find the right person if you don’t let go of the wrong one.

Om nån skulle fråga mig om jag visste vad kärlek va, och jag svarade Ja, skulle jag ha fel.
- Jag vet vad förälskelse är, men har aldrig fått den besvarad.

Stan

När jag kom upp idag satte jag mig o fixade sminket o sedan drog jag upp till Centrum o mötte Petra, Isak, Natti, Amanda och henne´s syster. Vi drog in till stan en stund och gick förbi kungsan. Jag o Petra drog tidigt tillbaka t Vårberg. När Petra gick, mötte jag upp Diana en snabbis och snackade lite. Nu har jag bara suttit hemma, lyssnat på musik och pratat med Nadya i telefon. Saknar dig älskling! ♥ Nu ska jag snart sätta på en film o försöka sova.
Kisses /M<3

My feeling´s for you


He´s breathtaking but so much more. He walks in the room, Making me never want to breathe again.


It´s hard to see what´s real

Igår var jag ute nästan hela dagen och var hemma runt fyra. Jag satte mig med en kopp te och gick inte o la mig förens runt halv sju. Mamma ringde hela morgonen och försökte få upp mig men kom ändå inte upp i bra tid. När jag väl kommit upp tvättade jag håret, tog en kopp te och satte mig o kollade på "Supersize VS superskinny". Nu sitter jag o kollar på "Scooby Doo 2" på sexan och ska fortsätta med mitt te drickande.
Har bestämt mig att absolut gå ner i vikt nu så jag dricker te istället för att äta. Dricker säkert 4 koppar te i timmen. Te har inget i sig som kan sätta sig på kroppen utan rinner bara rakt igenom. Ska hålla på i 2 veckor. Haha plågsam tid men det får man stå ut med. Målvikten ligger på 48 så det är inte så mycket jag ska ner!
Kisses /M<3

All alone

Vem ringde dig senast?: Syster
Vem kysste dej senast?: Keeping it to my self
Vem kramde dej senast?: Sandra
Vad har du för bh på dig just nu?: Rosa från HM
Vad har du för trosor på dej just nu?: Lila spets från Gina
Vad står det i ditt sjätte sms och vem är det ifrån?: "Varför?" från -
Vad brukar folk få för intryck av dig?: Ingen aning..
Har folk kallat dig slampa?: Haha yes
Har du kallat någon för slampa?: Hehe..
Har du slagit någon riktig hårt?: Nje
Använder du parfym?: Ibland
Vlka slags killar faller du för ?: Haha tydligen "importer"
Hemlighet om dig: Hemligt
Vill du ut och festa nu? : Självklart!
Vad är klockan? : 04.56
Vilken färg har din mobil?: Har bytt, så just nu ljus brun
Vad ska du göra nu?: Messa o kolla om någon är sugen på o prata i tele
Har du svårt att släppa andra dig tätt på livet?: Hmm..
Är du social?: Jaa.. eller oftast
Känner du att du orkar en fråga till?: Kör!
Vad tänker du när du vaknar?: "Vad är klockan" eller till och med  "vart är jag" ibland HAHA!
Kan du gå utan smink? Klart att jag kan

Test taget från Diana älskling

Mörkhårig

<Vackra Syster, ca 3 år sen>
Emelie och det flesta av kompisarna övertalade mig. Jag ska skita i det ljusa och färga det mörkt! Kommer bli flash till mina ögon o min nästa p*******. Färgar det så fort som möjligt!
/M<3

Tie me to the bed and set the house on fire´

I can't breathe, But I still fight, While I can fight. As long as the wrong feels right. High of a love. Drunk from the hate. And I love it the more that I suffer, I sufficate. And right before im about to drown, It resuscitates me. We're running right back. Here we go again. I feel so ashamed. I snap. I laid hands on her. I'll never stop so low again. I guess I don't know my own strength. You ever love somebody so much, You can barely breathe When you're with them? Sound like broken records, Playin' over. But you promised her. Maybe our relationship, Isn't as crazy as it seems. Maybe that's what happens When a tornado meets a volcano? Next time, There will be no next time. Even though I know it's lies. I'm tired of the games. If she ever tries to leave again, I'mma tie her to the bed, And set the house on fire.

Håret

Slingade som sagt håret för att få det ljusare men det blev inte som hoppats. Det blev fint och så men ville ha det myycket ljusare! Jag ska fixa pengar, köpa ett paket till och slinga det igen. Vill inte färga det helt för då kommer det bli för blont tror jag.. Jag vill ha det ljust men med lite av det mörka kvar så därför blir det slingor. Lägger upp en bild när jag färgat det igen!
Kisses /M<3

I´am something special

Igår och idag drog jag runt med Petra och Natisha in o ut på tbanor, till midsommarkransen, t tc, t fruängen o tillbaka t Vårberg. Kom hem skit sent så jag sov nästan hela dagen idag oxå.. Åkte med Petra o lämnade Natisha i Tc och sedan drog jag hem. Nu har jag bara suttit med Cribbe o Emelie o kollat på film. Snart ska jag tvätta håret o sedan gå o lägga mig.
Kisses /M<3

Svaghet driver fram styrka, Svek föder blod

Just Trust.. ♥

Wish me luck

Jag o Syster drog o käkade i Skhlm o köpte hår färg så nu sitter vi här hemma och håller på med mitt hår. Har bestämt mig för att bli ljus hårigare! Resultatet kommer upp senare.
Kisses /M<3

Driving me wild

Jag kom nyss hem efter att ha varit ute med Natisha o Petra. Jag mötte dom i parken runt halv ett och vi satt där ett tag innan vi tog det absolut dumma beslutet att ta sista tbanan till Masmo. Vi mötte upp Gibbo utanför Masmo tbana och så gick vi runt där. Vi hade ett mål när vi kom dit o det lyckades vi inte med.. Vi skulle gå hemåt men så gick vi åt fel håll. Vi kom nästan ända till Huddinge! Vi tjejer började gå tillbaka mot Masmo men gav upp vid mitten. Satte oss ner på marken bredvid en motorväg och var helt döda. Vi tog den sista utvägen helt enkelt.. Ringde Cribbe, så han fick komma o hämta oss med bilen Haha. Nu har jag precis kommit hem och ska chilla lite innan Petra messar. Vi ska mötas snart o dra till Statoil. Sen blir det hem o sova!
<Igår>

Kisses /M<3

Älska!


Så jävla grym!

En äkta vän är den som ser sorgen i dina ögon, medan alla andra tror på ditt leende

Jag däckade med Colan i handen. Fan va jag suger Haha! Så det blev ingen Donken imorrse.. Jag vakande typ nyss. När jag vaknade blev de små tjafs med syster så hon o Cribbe drog så nu ligger jag hemma själv i sängen. Ska snart upp o fixa mig lite och sedan drar jag ut.
Kisses /M<3

Gentle touch

Var ute en stund med Petra o Natta o kom nyss hem. Vi satt i Vbg skolan o snackade lite om allt möjligt. Vi ska mötas upp igen runt nio o dra till Donken så nu sitter jag med en Cola o försöker hålla mig vaken.
/M<3

Så länge man inte ger upp har man inte förlorat

Jag kom i säng nio igår så vakande sent självklart idag. Jag vaknade runt sex, gick upp o käkade frukost och sedan tog jag datan med mig o la mig i sängen igen. Snart ska jag gå upp igen o börja fixa mig. När jag är klar drar jag ut o träffar Natisha o Maria.. Vi får se om Petra o Fredde oxå kommer ut ett tag..
Kisses /M<3

Lång natt

Jag började kvällen med att kolla på film med Fredde, sedan drog vi ut o träffade Natisha, Petra och Maria. Vi tog en promenad till Statoil för att köpa läsk och sedan hämtade vi lite "saft" hos tisha och sedan drog vi till mig. Fredde o Petra var tvungna o dra så nu under hela natten har det bara varit jag, Tisha och Maria. Haha vi har varit helt hypade men nu när syrran kom hem drog brudarna så snart ska jag lägga mig. Senare idag drar jag nog ut o träffar tjejerna igen..
Sleep tight /M<3

RSS 2.0