Sällskap

Nu är Carro påväg ner till mig och stressa på lite när jag fixar mig. Jag ska börja sminka mig snart och sedan drar vi ut med några.
Kisses /M<3

If you ever asked me how much i think of you, i'll say once cuz you never left my mind

Igår gick jag ju ut en stund och jag var hemma igen runt halv fyra. Jag la mig på sängen och kollade på film innan jag somnade. Imorrse vaknade jag halv två och då ringde jag upp Carro direkt. Jag har precis sköljt av gammalt smink och ska snart hoppa in i duschen! Skriver igen senare om vad som händer ikväll.
Kisses /M<3

Hola if you got me and fuck you if you had me

Nu är kvällen planerad! Jag ska snart börja fixa mig och sen blir det möta upp Carro och sen möta upp några fler. Vi blir nog ute hela kvällen som vanligt. Brukar ta tid på mig när jag fixar mig så ska börja fixa mig redan nu så jag inte behöver stressa..
Kisses /M<3

29 /Juni

Jag vaknade runt två och var uppe tre. Jag har bara suttit och segat framför en ungdoms film jag hittade nyss. Filmen är bra men riktigt knas. Snart ska jag börja fixa mig och senare ikväll drar jag ut tror jag..

"Res Dej Inte"

Kisses /M<3


Dreamgirls

Jag drog ut ett tag och kom hem för ungefär 2 timmar sen. Nu sitter jag och kollar på film, Dreamgirls blev det. Haha that´s a classic! Efter filmen ska jag sova så jag kommer upp imorgon.
Kisses /M<3

We are something special

Jag, Sofia och Carro blev kvar nere på stranden länge så runt åtta gick vi hem till mig. Carro o Sofia tog sällskap tillsammans till TC och jag stannade hemma. Jag har lyckats stukat foten så har lite svårt att gå.. Haha. Fotade med Sofias mobil mest nere på stranden o hann inte skicka över bilderna så dom kommer upp nästa gång..
<Strand Outfit>
<Sunshine>

Kisses /M<3
(Inlägget kom upp för sent, skrivet 20.56)

To the beach

Nu drar vi till stranden!
Kisses /M<3

Johannesdal

Igår kväll var jag o Sofia ute igen och vi var hemma runt fyra. Hon somnade direkt o jag satt uppe med datan till efter sex. Jag vaknade av att sofia gick upp nu imorrse runt två och då var det time to go up. Nu har vi ätit lite frukost och ska små fixa oss. Vi ska möta Carro och sen drar vi till Johannesdal!
Kisses /M<3

In the wrong direction


Im home!

Jag och Sofia har varit ute hela natten o nu är vi äntligen hemma. Vi har gått runt i Vårberg, grillat, gått runt i Skhlm, Statoil, höjden.. Allt. Kvällen har varit tuung!
<Promenad ner till Johannesdal>

<Kärlek>

<Carro Sofia Nadya Petra Isaak>

<Nadya o Petra>

<Carro o Sofia Älsklingar!>

<Nadya, Petra och söta jag>

<Mellows>

<Vacker>

<Carro Sofia Nadya Petra Niklas>

<Wuhu!>

<Jag o Sofia i Skhlm>

<Skhlm>

<Sofia baby>

<Have a baby by me and baby be a millionaire>
<Skhlm>

<Lilla jag>

<Niklas Sofia Petra>

<Haha jag petra sofia o niklas tjockade oss>

<Niklas Petra Sofia>

Time to sleep.. /M<3

I hear the pain in her voice

Does it kill?
Does it burn?
Is it painful to learn

You make me happy

Igår när jag, Syster o Cribbe kom till pappa satta vi oss ute i solen och käkade direkt. Runt sex när vi käkat klart kom Carro springandes från jobbet för att hinna käka lite med oss. När hon kom satt jag med henne när hon åt och vi snackade en massa. Jag packade med massa saker och sedan tog jag o Carro tuben till Vårberg. Jag köpte mina efter längtade klubbor och sen drog vi ner till mig. Jag fixade mig och sedan drog vi till parken. Vi satt i en av gungorna och pratade. Runt halv ett ungefär kom Nadya och resten o så åkte vi tillsammans till Skhlm o gick till Statoil. Innan vi åkte tillbaka till Vårberg gick vi upp till höjden ett tag. Jag o Carro var hemma kl tre hos mig o började kolla på "Get rich or die trying" och Carro somnade mitt i filmen som vanligt. Nu på morgonen drog Carro hem för att fixa lite saker hemma så nu sitter jag här i mitt rum och segar med choklad och mens värk. Tror jag ska kolla på någon film och fortsätta sega tills Carro kommer..
<Midsommar>

<Midsommar>

Kisses /M<3


Midsommar

Idag är det ju Midsommar så alla ska väl iväg o fira på något sätt? Jag var uppr i bra tid idag o tog en promenad med Lucky och sen la jag mig på sängen med en trevlig mens värk. Nu ska jag börja fixa mig och sedan ska jag och Syster över till pappa o käka middag. Ikväll blir det nog utgång med några..!
Kisses /M<3

I'm feeling like a star, you can't stop my shine

När vi var klara i Skhlm gick vi upp till pappa en stund om pratade om imorgon. Imorrn är det ju midsommar så vi måste fira på något sätt.. Jag tog Lucky och åkte tbana med honom till Vårberg, mötte Carro i Centrum och så gick vi tillsammans ner till mig. Jag fixade mig lite och sedan drog vi till parken. I parken satt vi en stund med en massa folk och sedan tog vi en promenad och tillbaka o hoppades på mindre folk. När vi kom tillbaka var dte jag Carro Alex Fredde och Lucky. Runt tolv började alla dra sig hem. Nu har jag kollat på film med Syster och ligger nu i sängen o ska snart sova. Imorgon blir det upp i bra tid för att gå ut med Lucky.. Yippie.. haha
Sleep Tight /M<3

Till Skhlm

Nu ska jag klä på mig och sedan drar jag o syster till Skhlm en stund. Ska kolla runt lite och käka glass!
Kisses /M<3

Beautie

Igår när vi kommit hem från badet och tagit det lungt drog jag ut en stund med några i parken. Var ute en liten stund bara, var dö trött. Däckade direkt när jag kom hem. Jag vaknade för en timme sen ungefär och ska snart ut i solen!
Till och med Vårberg kan vara vackert ibland..

Kisses /M<3

Bada

Imorrse var jag uppr tidigt och åkte med mami till Skhlm och piercade mig. Det var grymt nervöst men det gick bra. Nu har jag vilat lite och käkat så nu tänkte jag Syster o Cribbe dra och bada. Så nu ska jag börja små fixa mig!
Älska vädret!

Kisses /M<3

Årets första!

Idag blev det årets första dopp! Wuhu jag e så bra!

Chilling

Nu är jag tillbaka hemma och har precis ätit lite, bilder från dagen kommer senare. Snart ska jag börja fixa om mig lite och sedan dra ut med Carro och några.
Kisses /M<3

Sunshine

Nu är jag fixad så nu drar jag ut med Navida och Carro!
Kisses /M<3

Svar På Tal

Anonym om Love is:
har din natta eller din syster blogg ? :) 
tacksam för svar

Anonym om Until there is no end:
HAHAHAHHAHAHA VARFÖR TAR DU RUBRIKER FRÅN AGNEZ?

Min Natta? Min Syster hade blogg men la ner den för ett bra tag sen.

Det var fint skrivet, ville ha det i ett inlägg, kopierade det och satte det i ett inlägg? Oj oj oj dåå ;) att det kom just från henne var slump.


Until there is no end

JAG BER TILL GUD ATT DU INTE FALLER

.

Carro´s Piercing

Jag vaknade lite sent så jag stressade till Skhlm för att hinna se när Carro skulle ta sin piercing. När jag kom var dom redan igång så jag väntade utanför på att allt skulle bli klart. Skit fint blev det och det gjorde tydligen inte så ont. Lättnad för mig..
/M<3

I'm on the edge just tryin' to survive

Before too much is enough, You look up, Find your love gone

Ska lägga mig o kolla på film nu och sedan sova. Ska upp tidigt imorgon o möta Carro.
Kisses /M<3

I couldn't have prepared myself for this fall

VET INTE VAR JAG SKA MEN BARA BORT HÄRIFRÅN




Saturday Night Live

Lördag´s natten var awesome! Jag o Steffie mötte Carro Linnéa Petra Nadya Mohammed Alex och en till Snubbe i parken och försökte få tag på lite dricka. Vi fixade en flaska och sedan drog jag Steffie o Carro till Statoil i Skhlm o köpte läsk. När vi kom tillbaka till parken hade några gått och några kommit. Det var vi tjejer Karim Momme Hilmi Sajad och Anthony. Vi började shoota och köra Sanning Eller Konka. Haha Skiit kul! Alla blev hungriga så vi bestämde oss för att gå till Donken (Lindvreten) efter vi lämnat Linnéa. Vi sprang men vi hann inte. När vi kom fram runt 2 var det stängt så vi gick till Vårby Gård, klev på Tbanan och åkte till Slussen. Käkade på Donken i Slussen och klockan var redan 4 när vi var påväg tillbaka. Vi gick ner till parken igen, satte oss i gungorna ett tag och snackade lite och runt halv fem var jag o Steffie påväg hem till mig. Vi slängde oss i sängen på en gång och somnade. Steffie gick tidigt imorrse och jag gick upp runt tre. Har bara varit inne o städat och suttit med Syster o Cribbe. Har fixat mig o så nu så jag hoppas att någon vill komma över till mig o hålla mig sällskap..
<Carro o Steffie igår>
<Anthony Steffie Nadya Karim Petra o Hilmi Vårby tbana>
<Karim o Petra>
Kisses /M<3

Wuuhuu

Har suttit med Steffie ett tag nu och vi håller på o fixa oss. När vi är klara ska vi möta Carro i Centrum och sedan möta upp  resten av brudarna! Ikväll ska vi geeet druunk Haha

Kisses /M<3

Torsdag´s natten

Igår kom Carro, Fredde, Karim, Mohammed, Diana o Steffie över till mig ett tag. Vi satt och chillade en stund och sedan drog vi ut. Diana o Steffie gick så resten gick till parken o satte oss i gungerna med Nadya, Linnéa och petra. Jag o Carro fick nån känsla av hunger runt tolv så vi tog en promenad till Donken. Haha Senare kom Petra, Linnéa och Nadya dit så vi satt där med dom och två upp raggade killar utanför Donken mitt i natten. Carro blev trött runt tre så då började vi röra oss mot Skhlm Centrum, satt ett tag och sen gick vi o sov en stund hos Carro. Idag möttes jag o Carro i Vårbergs Centrum och gick ner till mig. Jag fixade mig o sedan kom killarna. Vi tog en snabb sväng upp till Centrum, lämnade killarna och nu sitter vi i mitt Vardagsrum. Carro.. sover? Jag tror att hon däckade.. Låter som hon snarkar.. Och jag sitter allmänt uttråkad. Wuuhuu!..
Kisses /M<3

Mot Centrum

Drar till Vårberg Centrum med Carro, Fredde o Karim nu. Vi blir nog ute ett tag sen drar vi nog in till mig.
/M<3

Love is

Nu sitter jag hos mig med Carro, Steffie, Diana, Karim o Fredde. Vi ska chilla lite här och sen drar vi nog ut.
Kisses /M<3

In till Stan

Snart ska jag springa upp till Centrum och möta Carro. Vi ska åka in till Odenplan och ta bort Carro´s tandställning och sedan blir det en sväng till Tc för att möta Sofia.
Kisses /M<3

So here I stand and then again I say, I'm hopin' we can make some wishes out of airplanes

Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now

Sleep Tight /M<3

If you start to miss me, remember, i didnt walk away, you let me go.

Nu ska jag lägga mig på sängen och kolla på Snabba Cash och planera imorgon. Ska nämligen möta några imorgon kväll o små festa lite, det kräver sin planering!
I Can´t Stay Forever

//M<3

Skhlm

Efter Sandra blev det en sväng till Skhlm med Syster. Vi små shoppade lite och tog en glass! Cribbe hämtade upp oss när vi var klara så vi slapp gå. Nu sitter jag här och ska snart ringa Carro o kolla vad hon ska göra ikväll, om hon är upptagen tror jag att jag bara ska ligga o kolla på film senare..

<Jag o Syster>







< BH- HM
I <3 Winners- New Yorker>

Kisses /M<3

Ut i solen

Nu ska jag o Emii över till Sandra en snabbis och sedan ska ut i solen!
Kisses /M<3

Syster ♥ Syster

Carro ligger o sover nu bredvid mig så nu är det nog min tur att lägga mig.
Love you sis´
Sleep Tight /M<3

Stereo Love

Carro kom nyss ner så nu har jag börjat fixa mig o nu är det lite små brottom. Nu runt sju kommer Fredde o Karim över och så får vi se om det kommer fler och vad som händer!

Kisses /M<3

Never ever has a lady hit me on the first sight

Nu har jag klivit ur duschen och suttit mig i mina mjukisar. Snart kommer Emii o Cribbe hem o då blir det Donken! Sen är det dags att börja fixa sig! Senare tror jag att jag ska möta upp Carro och några o vara ute eller så drar vi nog hem till mig..
Kisses /M<3

Refresh

Sitter o pratar med Carro i telefon nu och direkt efter det hoppar jag in i duschen.. Kommer komma upp massa "nya" bilder nu när jag lagt in dom i datorn oxå. ;)
/M<3

15 /Juni

Grattis Papi på födelsedagen! <3
Igår drog jag från Carro runt halv ett, gick hem nästan direkt o slängde mig i sängen. Blev lite knas igår men annars va det skit kul! Filmade lite men vet inte om jag vågar lägga upp det.. Haha Jag vaknade nyss ungefär och har bara hunnit komma upp till min soffa. Orkar inte röra mig, är så trött och överdrivet seg. Mysigt.
Kisses /M<3

Sex Sells*

Nu sitter jag hos Carro och vi har precis börjat grogga! Haha Snart kommer några fler över och sen drar vi nog ut.



Kisses /M<3

I don't belong in your world


But you belong in mine ♥

13 /Juni

Igår blev det lite Crazy hos Carro. Skit kul att ha alla där! Jag o Sofia började gå mot mig runt halv fyra och la oss ordentligt för att sova runt sju. Haha Nu sitter vi hos mig o segar, snart ska vi börja fixa oss o sen drar vi nog ut..

/M <3

<Carro o Sofia, memories på torpis >

Do whatever the hell you want but i will not be there then

I know, jag har bloggat skit dåligt. Ska upp till Centrum snart o möta Sofia, ikväll blir det över till Carro!
/M<3

Avslutning på Lillholm

Igår satt jag o Carro o snackade om dieter och helgen i princip och kom i säng runt ett. Vi ställde klockan och gick upp sju imorrse för att fixa oss till Lillholmsskolavslutnig. Woho vad vi skrek efter Fredde´s solo! Nu sitter Carro o jobbar på Vivo så just nu är jag hemma, ska möta Carro efter jobbet och sova hos henne ikväll igen. Nu ska jag klunka lite Cola Light!




<Dagens uppmärksamade outfit>


<Blev lite jordgubbar med Carro efter avslutningen>

Kisses /M<3

Sover hos Carro

Åkte över till Carro med packning runt tio så ikväll sover jag här. Blir upp tidigt imorgon för då ska vi på skolavslutning!

Kisses /M<3

Fresh air

Idag blev jag hemma från skolan eftersom vi inte hade några lektioner så jag vaknade ganska sent. Nu på "morgonen" har jag städat lite i rummet, bläddrat i Veckorevyn/frida och suttit en stund vid datan. Känner mig helt instängd så jag tänkte gå ner, byta kläder och sedan ta en sväng med Lucky. Jag behöver lite luuft!



Kisses /M<3


Hon vet inte vad hon gör.




<Texten är fin>

Helgen

Under helgen som var tog lilla Emelie studenten, utspring och stundent skiva på Fredagen och Sex And The City 2 på Lördagen! På Fredag morgon var det upp tidigt och dra på Emelie´s utspring i stan. Efter det åkte vi hem och jag började fixa mig. Mötte Carro i Skhlm, köpte blommor och sedan åkte vi till mami i Vårberg. Skivan började bra och det var först efter skivan, när de flesta gått som några skapade små problem. Dålig uppfostran? Haha. Jag Carro Fredde och Sara gick hem till Carro där det blev små fest med några fler. Vi kom i säng runt tre ungefär och Carro var uppe redan elva dagen efter för att hon skulle dra o jobba. Jag låg kvar och sov ett tag innan jag kom upp och åkte hem till pappa. Senare när Carro slutat möttes vi i Skhlm och tog bussen till Heron. Vi hann precis till början och jag tyckte den var bra. Sex And The City 2 har ju blivit sågad och ansetts som dålig men varken jag eller Carro håller med. Vi promenerade tillbaka till Carro och när vi suttit inne ett tag drog vi ner till Parken o mötte Momme och Fredde. Jag sov hos Carro en natt till o eftersom hon skulle jobba igen på Söndagen gick jag upp ganska tidigt o rörde mig hemåt. Lagom fartfylld helg, måste ändå säga att igår natt blev det mest fart på..


<Grattis Syster! ♥>




<Klänningen från JC blev "Student klänningen">




< :O Haha oj>


< Ett gott skratt förlänger livet. Skrattar alltid med dig ♥ You will make me live longer>








<Stolt fotograf>

Kisses /M<3


Bad Romance

Igår blev det en sväng till Vårberg, mötte upp Sara i Centrum och gick ner till parken. Där satt vi en stund med Karim, Nadya och Petra (en kompis till Nadya) och gungade. Tillslut satt bara jag, Sara o Karim kvar o då kom några killar o gjorde oss "sällskap". Karim o Sara följde med upp till mig en stund där vi satt o snackade lite om allt möjligt. Sen.. blev kvällen fuck´t up! Hände en massa..! Karim o Sara kom hem efter 12 tror jag o jag var hemma runt halv två. Slängde mig direkt i sängen och försökte sova. Imorrse gick jag upp runt nio och åkte iväg med mamma mot skolan direkt efter tio. I skolan hade vi brännboll så nu runt lunch gick jag hem. Brännboll är inte riktigt min grej. Idag ska jag nog bara ligga hemma? Ordna upp och tänka på igår.. Kanske.



Kisses /M<3


Sorry

Nu är jag fixad och drar till Vårberg!

Har haft fult upp nu i helgen, berättar om det sen, sorry för dålig uppdatering.



Kisses /M<3


Hate or love

Träffade upp Sandra, Emelie och Carro utanför Donken o vi gick direkt upp till Rean på Bik Bok. Vi stog på Bik Bok länge så Carro var tvungen o gå efter ett tag. Efter det gick vi vidare till Gina Tricot för att kolla klänningar men hittade inget jag ville ha. Blev en enkel klänning från Jc och lite skor! Nu har jag kommit hem,ätit lite o suttit o pratat med Carro en stund. Snart ska jag lägga mig framför en film och vänta på att Carro ska ringa igen! 


<Skopunkten>


<Skopunkten>


<Klänning JC>


<Vitt nagellack Kicks, Topp Bik Bok (bättre bild ikväll)>


Kisses /M<3


Till Skhlm

Nu är jag klar o drar till Skhlm för att möta brudarna! Dags att leta klänning och skor..





Kisses /M<3

3 /Juni

Imorrse ringde Carro o väkte mig runt nio och då var det bara för mig att gå upp. Hon kom upp till mig där någongång och stressade på medans jag fixade mig. Sminkade mig idag! ^^ Pappa skjutsade oss till Heron City så vi kunde hämta ut våra biljetter. Vi har reserverat biljetter till Sex And The City 2 på lördag och dom måste hämtas ut dagen efter så idag var ett måste! När vi ändå var där tänkte vi att vi skulle åka lite "karuseller" oxå.. Blev häst och bil. Hahaha! Pappa släppte av oss i Skhlm så vi kunde kika runt lite innan Carro skulle tillbaka till skolan. Jag följde med Carro tillbaka till Skolan runt 12.20 och då blev man kvar ett tag. När jag kom in i skolan satt mina hjärtegryn där, Gabbi o Diana! Så jag satt kvar till Carro´s andra rast. Under henne´s rast gick vi ut o satte oss i solen och planerade imorgon. Nu har jag kommit hem iallafall och har precis gått med Lucky. Snart runt halv fyra ska jag ner till Skhlm igen och möta Carro, Syrran och ev Sandra och kolla efter ett par skor och en akut klänning! Behöver en klänning jag kan ha på Emii´s student imorrn och på skolavslutningen. Det är bara o leta!







Dagens
Svart Linne- Gina
Svart topp- New Yorker
Strumpbyxor- Bik Bok

Kisses /M<3

Wanna turn back the time´

Gick ut en stund med Maja och hundarna under dagen. Det var mysigt att komma ut en stund på promenad. Precis innan promenaden la jag mig på en handuk på tomten och solade lite. Just nu sitter jag framför Sex And The City och ska snart försöka sova, ska upp tidigt imorgon!






Fick lite gammla bilder från en gammal kille igår och fy vad jag ville tillbaka. Livet har vänt snabbt, från ett ställe jag visste vart alla vägar gick, till något helt annat, jag inte vet var någon väg finns och jag har inte kraft att skapa mina egna .  Gud så fin jag va.. Vad hände? Haha

"Don't know why I let it go soo far
Starting over it's so hard"


Cake

Jag läste en sida i metro idag där det stog att nu är sommaren här, passa på för sommaren ät kort, det är nu du ska köpa en tårta och äta den i solen. Jag skulle ändå iväg och handla på City Gross så så fort vi kom in sprang jag till frysdisken och plockade fram närmaste tårta. Vi kom hem för ca 10 minuter sen och jag har redan skärt upp en bit. Så nu sitter jag här i solen och äter tårta. Även fast jag "går på diet", men som sagt sommaren är kort!



Kisses /M<3

Ut i solen

Vaknade för bara nån halvtimme sen och såg det fina vädret så nu har jag hoppat i ett par shorts och linne och ska ut i solen. På våran tomt är det 26+ !



Kisses /M<3

Tv kväll

Carro började gå hem runt sju och då satte jag mig och åt lite mat. Efter det satte jag mig vid min älskade rosa! Har precis kollat det sista avsnittet av Desprete och sitter nu framför Cougar Town. Efter det blir det Sex And The City. Är skit trött ikväll eftersom jag gick upp så tidigt imorrse så kommer nog däcka efter det.. 



Kisses /M<3

Happines

Jag o Carro möttes vid tbanan i SKhlm runt nio och var i Lilljeholmen runt 10 över. Vi sprang upp till Nordiska Musik Gymnasiet och där fick vi ett rum att sitta och öva i. Carro sjöng och spelade piano och sedan hämtade en av "lärarna" henne. Jag satt i över 2 timmar och väntade på henne men det lönade sig. Hon kom in! Jag visste deet, hon är en naturbegåvning! När vi var klara i skolan åkte vi vidare in till Tc och satte oss och käkade. Efter det blev det en sväng till Gina, HM, Lindex och Phunkt Shop. Jag fick med mig en söt Bh hem från HM, perfekt att bada i! Jag o Carro klev av i Skhlm fyra och då blev det glass och en promenad upp mot mig. Nu har vi suttit i solen och snackat lite och Carro har fått sitt hår klippt. Blev riktigt snyggo!





Kisses /M<3

Till Stan!

Carro ska in till Stan o gå på gymnasie audition och ville ha mig med o då var det bara för mig att gå upp! Nu har jag presic klätt mig så nu ska jag springa ner till Skhlm och hoppa på tbanan.



Kisses /M<3


RSS 2.0