Middag

Nu ska jag sätta i min hårfärg och sedan ska vi vänta in Syrran. Jag Papi Å Syster och Carro ska nämligen käka middag! Maten är precis klar och jag är jätte hungrig så tajmingen blir perfekt.

Kisses /M<3

Slingor!

Efter skolan gick jag, Carro och Steffie runt i SKhlm Centrum en stund och sedan gick jag o Carro hem till mig. I Skhlm köpte Carro ett nytt paket slingor så nu ska vi båda slinga oss igen! Jag satt o fixade henne´s hår ute på tomten i 30 grader! Pappa kom ut med lite melon i värmen oxå. Nu har vi flyttat in o Carro sitter med färgen i.. o nu ska vi nog skölja ur..



Kisses /M<3

Tröttmössa

Godmorgon! Jag skulle vara i skolan vid åtta men försov mig så ska vara där runt Lunch. Jag gick precis upp och har små fixat håret lite bara. Jag orkar inte sminka mig idag så jag ska slänga på mig lite kläder och sedan drar jag till skolan.



Kisses /M<3

Donken

Jag, Carro, Fredde o lilla Em gick innan nio tillbaka mot mig. Carro gick sin väg, fredde hem o jag o Em gick upp i min port och delade på oss mellan våra dörrar. När jag kom hem bytte jag till mys kläder och satte mig med Andzia och Systrer. Nu sitter vi här o käkar Donken tillsammans. Haha ;)



Kisses /M<3


Hemma med Carro

Efter skolan sprang jag o Carro upp till pappa en stund där vi satte oss o snackade en stund. Pappa kom hem med en ny mobil!! Aah äntligen! Det blev söta samsung touch. Sedan mötte vi upp Steffie i Skhlm och gick runt där en stund innan vi åkte tillbaka till vårberg. Nu har vi suttit här framför datan och bara tagit det lugnt. Blir nog en sväng ner till Söder sen..

 Love!




♥ Dagens
Svart linne- Gina
"Baseball jacka"- Gina
Leggins- Gina

Kisses /M<3

You are beautiful no matter what they say

Nu är jag o Carro tillbaka efter Lunchen och har precis kommit från franskan. Nu sitter vi i datasalen med musik läraren och övar Carro´s låt inför hennes Idol Audition. Jag älskar att sitta o lyssna på Carro när hon sjunger. Amazing feeling!



Kisses <3

Luncha

Jag gick upp tidigt idag och var i skolan runt nio. Jag har suttit på lite viktiga lektioner och ska snart gå o möta Carro. Vi ska luncha och snacka lite om Valborg! Ska försöka hinna blogga senare..



Kisses /M<3

Nighty

Jag o Carro sprang upp till Vårberg Centrum när hon sköljt ur färgen. Jag köpte en choklad och lämnade henne. När jag kom ner igen satte jag mig med Sandra, Andzia och Syster. Vi satt o lyssna på musik och färgade Sandra´s hår så jag slingar mitt imorrn. Nu ska jag ta min choklad och lägga mig!



Kisses /M<3


Shoppingen!

Jag o Carro var i Centrum hela dagen och runt sex gick vi upp till Carro. Vi lämnade en sak till hennes bror och sedan drog vi ner till mig. Nu har vi suttit och dragit slingor ur Carro´s hår och suttit i färg. Aah slingor påvääg! ;)



 Haha ;)

♥ Shoppingen
Hotpants- HM
Slingning- Åhlens
Shorts- HM
Ögonbrynspenna- HM
Svart linne- Gina

Nu är det min tur för slingor!

Kisses /M<3

Till Skhlm!

Nu är jag klar så nu drar jag till Skhlm o möter Carro!




♥ Dagens
Linne- New Yorker
Trico kjol- JC
Strumpbyxor- Bik Bok

Kisses /M<3

Duschen nästa!

Godmorgon!
Ledig idag så jag vaknde nyss.. Har bara legat och segat hela morgonen. Ska möta Carro sen så ska hoppa in i Duschen nu!




Kisses /M<3

Hemma igen

Carro kom ner till mig tidigare och så fixade vi oss tillsammans hos mig och sedan drog vi ner mot Söder. Vi satt på skolgården dära med Fredde och sedan kom Youssef och två andra killar. Vi satt o snackade och jag blev ner brottad i sandlådan. Myspys.. Haha Vi orkade inte vara ute så länge så redan runt halv tio började vi röra oss hem. Jag har suttit med Syrran o pratat och käkat och nu ligger jag i sängen med min lilla rosa data. Länge sen den var i farten men nu är det på tiden att jag börjar använda den flitigt igen!



Kisses /M<3


Tillbaka till nya lägenheten ^^

Efter skolan gick jag upp till pappa ett tag och bara tog det lugnt. Jag var ute med Lucky, kollade bloggar och packade med lite kläder innan pappa lämnade mig hos mamma. Nu har jag kommit till mamma och ska snart börja fixa mig. Jag ska möta upp Carro sen och dra ner till Söder en stund o så får vi se om vi träffar några fler fram mot kvällen..

Kisses /M<3

Svar På Tal..



Men är ni sköna eller? Haha folk o sitt skit snack asso. Men egentligen.. Vad skulle världen vara utan allt skit snack? Mycket lutar åt att det skulle vara jävligt tråkigt. Vissa människor lägger ner så mycket tid på andras liv och på att snacka skit att deras liv inte skulle vara något om dom inte fick smutskasta andra. Egentligen så skrattar jag mer o mer för varje sak ni säger för det påminner bara om hur misslyckat det flesta av er lever. Jag tror starkt på att man inte har mycket till liv om man lever på att snacka skit och sprida falska ryckten. Tycker bara synd om tjejerna som drabbas. Ni tror er veta så mycket men vet så ytterst lite! Som sagt- 

Döm inte allt du ser, Tro inte allt du hör, Säg inte allt du vet! ;)


Uppe hos carro

Caroline satt hemma nu innan Lunchen så jag sprang upp till henne en snabbis. Hos satt och bloggade när jag kom o nu har vi bara suttit o snackat lite. Jag ska ta mina saker jag lämnade kvar här igår och sedan drar vi ner till skolan igen. Käkar Lunch, lektion och sedan slutar jag!



Kisses /M<3

Godmorgon!

Vaknade lite sent idag men jag är uppe nu iallafall. Jag har mitt smink hos Carro så det blev bara det gammla sminket från igår och slängt på mig kläder. Nu ska jag käka lite smått och sedan måste jag skynda till skolan..



♥ Dagens
Svart linne- Gina
Lackleggins- Gina
Spetslinne- New Yorker

Kisses /M<3

Kisses and god night




Har suttit framför bloggar hela kvällen och ryckt runt bland en massa kläder. Kan inte bestämma morgon dagens outfit.. Nu måste jag försöka sova så att jag kommer upp imorrn!

Sleep Tight! /M<3

No regrets



Im about to make the biggest mistake of my life.. ♥


Late Night

Igår kväll blev den jävligt sent ska jag säga! Jag o Carro var ute en stund och sedan drog vi hem till Carro. Under "natten" kom Sandie och några flev vilket blev en sen kväll. Vi la oss ordentligt i säng runt halv sju.. Runt halv ett imorrse vaknade vi och slängde oss framför "Patrick 1,5". Nu sitter vi hos mig i min nya lägenhet. Carro skulle hämta upp en sak hos en kompis som bor när Vårberg Centrum och då blev det en sväng förbi mig oxå. Snart ska vi röra oss tillbaka till Carro, bloggar later!


<Oldie>

Kisses /M<3


Möta upp tjejerna!

Nu ska jag packa väskan o fixa det sista och sedan drar jag upp till Centrum och möter tjejerna!

.
Kisses /M<3

Sun touch

Nu har jag suttit och kollat på allt kaos här hemma hela morgonen.. Mamma och alla grannar springer mellan lägenheterna med möbler och lådor. Kompis efter kompis till mamma kommer och hämtar möbler och nyss gick en tjej som köpte min gammla hamsterbur. Sminkningen är klar och jag är mycket nöjd. Känner mig Sun toucht! Nu ska jag välja ut outfit och sedan vänta på att brudarna blir klara!
.
Kisses /M<3

Godmorgon!

Jag vaknade av ett mess från Carro runt tio och så blev det att hon fick ringa upp så vi kunde snacka om hur dagen ska börja. Jag ska tydligen möta upp henne och Sofia i Skhlm sen och shoppa inför Sofia´s femtonårs fest.. Bäst att sätta fart med allt. Jag ska sminka mig, fixa håret, dusha och hitta kläder. Det brukar ta sin tid!
.
Kisses /M<3

Whit Friends

Haha ikväll har vi varit nere vid Söder till tio och efter det gick vi upp till Centrum ett tag. Nu sitter jag Carro Niklas Fredde och Karim hos mig o chillar. Vi sitter i min säng allihopa och framför "Disturbia" som går på kanal fem. Skit bra film men missade typ hela början.. Nu ska vi hänga med i slutet!
.
Kisses /M<3

Just My Lucky!

Jag satt med Carro en stund nere i skolan och tog sällskap med Maja hem. Innan jag gick in stod jag med Lucky och övade lite och sedan satt jag med honom i soffan. Pappa, Å och en kompis till Å kom efter ett tag så snart kommer huset vara fult av Thai brudar. Och Carro kom nyss upp hit så går vi tillsammans tillbaka till Vårberg sen.


Älsklingen. Den finaste and it´s just my Luck! ♥

Kisses /M <3

What goes around, comes around

Skoldagen är äntligen slut och det är Fredag! Kan det bli bättre? Jag har precis hunnit starta upp datorn och tagit ett äpple.. Nyttiga gjejer gäller här. Carro har lång rast nu så ska ta Lucky på en promenad och göra henne sällskap en stund. Tummen upp för det fina vädret!

Kisses /M<3


Its art

Lämnade Carro vid Centrum och sedan drog jag direkt hem. Satte mig med mami framför tv´n ett tag och käkade lite. Nu har jag bara suttit i sängen vid datan och ska nu lägga mig o sova..
Sleep Tight /M <3

Söder!

Nu drar jag o Carro ner till Söder! Chillar lite med sällskapet.

Kisses /M <3

Blackberry


Okej.. Duktiga jag har lyckats förlora ca fem telefoner på mindre än ett år. En ny Sony Ericsson som jag tappade på skärmen sprack runt jul, den jag hade innan tappade jag i Sätra. Fick en gammal men fungerande som jag tappade igen så den inte startade, en Walkman jag gillade men jag snackade i telefon i dushen så den blev fuktskadad. En som min `låtsas mamma` hade för några år sedan som jag.. hehe "tappade" när jag var ute en kväll. Just nu har jag en Samsung som jag lånat av min syster som A-B-S-O-L-U-T inte får "förlora! Jag suktar efter en ny och om snart en månad fyller jag år och då vill jag ha en ny..! Jag hoppar lite mellan en Rosa Samsung Touch, en Blackberry (eller ev. liknande Nokia) och en Sony Ericsson W995.

En Samsung Touch känns nästan bäst efter som den är ganska billig och om jag ska fortsätta tappa mobiler så här så kommer jag snart inte äga en överhuvudtaget!.. Men en Blackberry lockar ska jag säga.. Måste få lägga en kommentar här imellan, jag har ingen anning vad en Blackberry kostar och förmodligen svimmar man väl omkull och om det är så då är det ingen idé att lägga pengar på en sån (även om man dregglar över en..) om man ändå troligtvis kommer förlora den.. Vill veta lite mer om Blackberry och Nokia E72:an. Vet inte så mycket om dom och vill se till att den fortfarande "lever" om jag tappar den en gång! En månad och sen måste beslutet vara taget.. Vi får se men just nu.. lutar det nog mot Samsung.. eller Blackberry.. eller W995.. Haha *beslutsångest* ;)

Kort dag!

Idag blev en väldigt kort dag för både mig o Carro så när vi slutat gick vi hem till Carro. Vi har städat lite här hemma och käkat lite smått. Nu sitter Carro vid sitt piano och snart hoppas jag att vi kommer hitta på något kanske. Det dåliga vädret är så jävla tråkigt! Vi ville gå ner till Skhlm Centrum o handla lite men det dåliga vädret ändrade vår uppfattning. I guess.. vi stannar innomhus!

Kisses /M<3

Time to run

Börjar packa det sista nu och sen går jag ner till skolan o möter Carro. Hon tycker alltid att jag är så seg så det är bäst att vara lite för tidig än för sen!

Kisses /M<3


Looking back

Jag satt nu o kollade lite bilder på hur mitt hår såg ut en gång i tiden.. wöööööw i want it back! När håret var i perfekta bruna nyanser och håret hängde ner över axlarna. Då man kunde ha långa flätor och höga toffsar.



Hitta lite "favvo" bilder där håret bara hänger. Gosh det var så långt och fint! Jag har aldrig haft särskilt tjockt hår men ganska fint har det varit. Efter alla färgningar, blonderingar, slingningar har det slitit´s sönder. Fick mycket frågor om varför jag klippte håret och det var framför allt av två skäl- Ville ha en förändring och håret var så slitet ned till att det behövdes klippas.
Ta mig inte fel, jag älskar mitt hår nu med men saknar det långa ibland..



Det kortare är skit snyggt på mig i think! Kanske t.o.m snyggare i hel het..? Jag försöker sköta håret så bra som möjligt nu iallafall så det börjar växa så får vi se om jag håller det långt då.. ;)

Slutat!

Jag älskar min korta dagar i skolan! Slutade ett idag så nu sitter jag uppe hos pappa. Jag sitter just nu med datan i knä och kollar på Oprah.. Det är ett pogram jag aldrig kollar på men just nu var det lite intressant faktiskt.. Senare runt halv fyra ska jag ner till skolan igen o möta upp Carro och dra hem till henne.


<Oldie>

Kisses /M<3

20 /April

Efter skolan gick jag o Carro tillsammans till Skhlm. Det blev lite hårnålar, toffsar och en hår produkt. Runt sju åkte vi till Bredäng o gick på Carro´s piano och efter det åkte vi tillbaka till Vårberg. Vi mötte upp Emii i Centrum, köpte lite daim tårta och satte oss hos mig framför desperate housewives! Nu ska vi fortsätta kolla.. Hörs!



Kisses /M <3


A Good Night Kiss

Imorgon blir det skola för mig så nu ska jag krypa ner i sängen. Eftersom min säng är "ihop packad" inför flytten så sover jag med Syster! Vi kollar nog på The Ugly Truth innan vi släcker ner..
Nighty /M<3

Små shopping med Syster

Senare under dagen åkta jag o syster med mamma och Ullis till Ica och Rusta. Påvägen hem åkte vi förbi papi och yes jag fick lite money till små shopping. Jag o Syster klev av vid Skhlm Centrum och sprang runt i affärerna. Med mig hem fick jag ett par strumpbyxor och *dun dun dun* en baseball jacka från gina!
Snygg, snyggare, snyggast!

Kisses /M<3

Hahaha dålig humor?


♥ Grattis på femtonårsdagen Sofia!

Grattis Sofia Älskling på din femtonårsdag! Hoppas dagen blivit bra och nu i helgen festar vi för dig!
Älskar dig Hjärtat <3
/Malin Carro och Emii (syster)

19 /April

Sov jätte dåligt inatt så jag blev hemma idag. Vaknade flera gånger av huvudvärk! Nu under morgonen har jag bara legat i sängen framför datan och Gossip Girl. Syster är påväg hem oxå så snart får jag sällskap. Senare ska jag ringa upp Carro och kolla hur det är med henne och så.. Idag kommer jag alltså bara ligga hemma och ta det lugnt!
Kisses /M<3

So sick

Har haft fullt upp med brudarna i helgen så har uppdaterat så ofta som möjligt. Idag vaknade jag hos Carro runt halv två o vi satt bara inne i sovkläderna fram till halv åtta! Vi kollade lite på Ballar Av Stål och sedan gick vi en bit tillsammans mot mig. Nu har jag kollat på Hip Hip Hora och dränkt mig med ipren. Jag har sån jä*la huvudvärk och mår bara illa. Sjuk? Kanske.
Time To Sleep!
Kisses /M<3

We are something special


Tonight gonna be a good night

Nu är vi klara efter en lång tid med sminkning o hår fix. Rummet är ett ända kaos med smink, chips o kläder överallt så bäst att dra innan mami kommer hem.
Så nu drar vi ut! ;)
Kisses /M<3

Honey Bee

Nu ska vi laga något att käka och sedan ska vi börja fixa oss. Ikväll blir det utgång!

We are up!

Godmorgon sötnosar?
Tjejerna vaknade upp redan runt 11 imorse så då vaknade jag självklart oxå. Vi låg o kollade på Hip Hip Hora under morgonen och nu har vi iallafall kommit upp. Vi har tvättat håret och gjort rent våra ansikten från allt smink. Igår somnade tjejerna runt fyra så jag satt o kolla skräck film själv! :O Nu har vi suttit o muppat oss framför camen så enjoy!
We are going all naturel!

Kisses /M<3

Movie Time

Killarna har gått så nu har vi lagt fram allt godis, chips o läsk så nu börjar vi kolla filmerna! Vi drar igång med "The Ugly Truth".
Vi hörs imorrn!
Kisses Nd good night /M <3

Chill´ing

Nu sitter jag Carro Sofia Fredde o Niklas hos mig med musiken på. Mamma är hos Ullis och sedan ska hon till en annan kompis så vi sitter här själva. Snart blir det filmer och massa godis!

.
Kisses /M<3

♥ Ut









Nu har jag Sofia o Carro fixat oss så nu drar vi ut! Det blir söder och sedan blir det filmkväll hos mig.

Kisses /M<3

Älsklingen on her way!

Nu har jag kommit till mami och sitter här med Andzie, Sandra och Syster. Vi har flummat lite och nu är Carro påväg ner till mig. Vi ska nog ner till Söder en snabbis och sedan är vi nog bara ute en stund. Det känns nästan som att det är Fredag och jag är hur glad o energisk som helst!

<Bilder från våran soliga skoldag!♥>

Kisses /M<3

15 /April

Efter skolan gick jag upp till papi som tänkt och ta mig direkt o vila. När jag vilat en stund käkade jag lite, gick med Lucky och sedan satte jag mig framför Top Model. Nu sitter jag här och kollar, tråkigt nog på gammla avsnitt.. Mamma ska snart komma o hämta upp mig o då blir det tillbaka till Vårberg. Mer packning inför flytt och så får vi se om jag träffar Carro en stund senare..

Godmorgon

Nu är jag smått sen till Skolan så nu ska jag packa min väska och sedan dra mot skolan o möta Carro på vägen! Idag slutar jag iallafall tidigt igen och då blir det upp till papi en sväng.
<Bilder från igår>

Kisses /M<3

färger


Dags att beställa när dom finns! Frågan är, i vilken färg? Help <3

Sovmorgon

Jaaa! Imorrn börjar jag inte skolan förens runt nio! Haha lyx för mig. Men jag ska försöka lägga mig så tidigt som möjligt ändå så jag får sova ut. Jag måste upp ganska tidigt ändå så jag hinner sminka mig. Hatar att behöva gå osminkad till skolan!
Nighty Nighty now /M<3

Söderholm

Jag o Carro fick lite tråkigt så vi bestämmde oss för att gå ner till Söder. När vi kom ner var det bara bra människor där så vi blev kvar till nio. Nu har jag precis ätit lite och sitter framför Efterlyst och ska snart klicka över till Sex Rehab på femman. Sen blir det GG och sömn!
Kisses <3

Beslutsångest..!




Det här med piercingar är allvarliga grejer så jag provade med en fejk både över och under idag.. Resultatet blev riktig beslutsångest! Tycker inte riktigt att något av det är fult på mig.. Gjorde en liten "röstning" på FB och där blev det fyra under och tre över. Även mami och syster tycker under så sex under. Vill ha röst från ett par viktiga personer till innan jag bestämmer mig. Just nu känns det väldigt jämnt om valen. Under kanske drar en aaaning mer för stunden men men.. Skriv gärna i en kommentar vad som sitter bäst!

Kisses /M<3

14 /April

Jag o Carro gick tillsammans upp till henne efter skolan. Vi har precis käkat och suttit framför datan ett tag. Carro har beslutsångest inför Idol och vi har snackat om piercingen. Jag tror verkligen att jag vill ha över.. Carro ska pierca sig så fort tandställningen är borta vilket blir någon gång nu i sommar. Så fort jag bestämmt mig, kör jag!



Kisses /M<3


♥ Beautie

Är bruden inte vackrast? Varje gång jag kollar Kenzas blogg dör jag för ett ögonblick. Hennes style och utseende är amazing! Hon ser så naturligt vacker ut och jag beundras mer o mer för varje dag.
Jag tror fler än jag skulle göra mycket för att få sitta i Kenzas kläder..<3

Telephone

Nu sitter jag i soffan och snackar med Carro i tele. Vi snackar lite om imorrn och om att ta modell bilder! ;) Efter snacket ska jag krypa ner i sängen med Gossip Girl och kolla på Desperate Housewives!
Kisses Nd Love /M<3

13 /April

Idag kom jag i tid till Skola iallafall och gick upp till pappa när jag slutat. Jag käkade lite, tog en promenad med Lucky och sen packade jag med lite saker som jag behövde med till mami. När mamma hämtat upp mig stannade vi i Vårberg Centrum och handlade en snabbis. Nu har jag ägnat typ hela kvällen åt att städa och packa mitt rum. Vi flyttar nu den första maj o nu har jag bara lite kvar. Snart ska jag käka min andra måltid för idag.. Praoud of myself att jag bara käkat två gånger idag! Imorrse blev det ingen frukost, till lunch blev det bara en drick yoghurt, min första måltid hos pappa och nu den andra hos mami. Yes im good!
.
Kisses /M<3

Clean

Ny tvättat och plattat hår! Nu blir det time att läsa Gossip Girl och sen sova så att jag kommer upp imorrn.
.
Sleep Tight /M<3

Light

Det var inte länge jag blev kvar i sängen framför en bok inte. Mamma kom precis innanför dörren och vi ska snart hjälpas åt med med maten. Innan mamma kom tog jag datorn och satte mig vid vardagsrums bordet med en kopp te. Det kändes så väldigt mörkt o tråkigt i sängen så det fick bli fönster och sol istället!
.
/M <3

GG

(Ni får ursäkta det lilla slitna jag^^)

Nu har jag städat och har precis hoppat i mjukisarna. Ska göra en kopp te och slänga mig o läsa Gossip Girl en stund innan mamma o Carro kommer!
Kisses Nd Hugs /M<3

12 /April

Imorrse när jag vaknade till var jag döds trött så sent kom man till skolan. Jag hade kort dag idag så när jag slutat drog jag direkt hem till mami. Jag har lagt mig på sängen med datan och lyssnar på musik. Snart ska jag börja städa så jag är klar innan mamma är tillbaka hemma. Senare idag kommer Carro komma förbi en snabbis oxå och hämta sina saker som hon lämnade kvar efter helgen. Idag ska jag försöka hinna packa lite inför flytten oxå..
Kisses /M <3

Piercing ändå..?

Jag tänkte ju som sagt pierca nu veckan efter lovet i tungan men eftersom en speciell brud piercade sig typ en vecka innan mig kanske jag skiter i det.. Jag har snackat med både Carro och Emii om vart jag ska pierca mig. Efter sommarn är det iallafall spikat att jag ska ta i naveln! Både jag o Carro tänkte ta under sommaren men om du tagit får du inte bada på 3 mån pga infektionsrisk. Så innan det bilr den en på över eller under -läppen!  Tanken från början va att ha den i tungan med en på över/under läppen. Vi får se hur det blir.. ;)
Snygga Bebbe har i under läppen o söta Natta i över läppen

11 /April

I Skhlm åt vi på Millas och vi kollade mest efter jackor och väskor som står högt på Carro´s önskelista. Hon köpta en väska och efter det åkte vi direkt tillbaka till Vårberg. Vi satt en stund i Centrum och pratade med Sara, sedan delade vi på varandra. När jag kom hem åkte jag med mami till pappa och hämtade lite saker jag behöver här.
Lite bilder från idag

Kisses /M<3

Skhlm Centrum

Nu drar jag med Sofia och Carro till Skhlm en stund. Vi käkar kanske där och tittar runt lite..


Sleep Tight

Jag och tjejerna kom hem för ett tag sen och satte oss med Syrran igen och drack te. Vi snackade lite om kvällen och sedan la vi oss. Nu sitter jag mellan Carro och Sofia som sover. Haha Vi skulle kolla på skräck film och sen somnar dom, tänker inte kolla själv iallafall! Ikväll kändes det som att en skräckfilm utspelades framför mig, med mig i huvudrollen. Jobbig situation ska jag säga..
Haha Älskar er tjejer! ♥

/M <3

By the end of the night imma have you so fucked up!

"We goin' all get real drunk tonight
Hey Girl
I got bud we can all get fucked up tonight
By the end of the night
Imma have you drunk and throwing up 
By the end of the night
Imma have you so messed up!"


To late can sometimes be to late

En dag kommer du vakna upp och inse hur mycket du älskade henne
och hon kommer vakna upp brevid killen som redan visste det ♥
Nu har jag mött upp tjejerna så nu har vi fullt upp med att fixa oss!

Möta tjejerna!

Nu ska jag ta Lucky och gå och möta Sofia o Carro. Vi ska hem till mig o fixa oss tillsammans och sen drar vi ut!
Kisses /M <3

Even the best fall down sometimes

EVEN THE BEST FALL DOWN SOMETIMES

Vaknade nyss ungefär och gick upp o satte mig i soffan. Mamma kom några minuter efter med Pizza och Lucky. Så min "frukost" blev lite Pizza med mami. Pappa drog iväg imorse så vi kommer ha Lucky här i Vårberg under helgen. Senare idag ska Sofia och Carro komma ner hit så vi kan fixa oss tillsammans. Vi tjejer ska möta upp några senare på kvällen och dra ner till Johannesdal!
Kisses /M <3

YOU CAN'T BUY HAPPINESS

Nu sitter jag med älskade syster i soffan här hos mami och ska snart slå på Step Up. Har inte sätt någon utav dom och Emii säger att jag missat något.. Jag var uppe med Carro hos Fredde en stund innan vi drog ner till Söder. Jag fick tillbaka mitt Sim kort av Diana, så nu är luren tillbaka!

Not her. Not you. Nothing is pointing to it.
.
Kisses på er /M <3

Nothing´s free

Imorrse vaknade jag o Carro hos mig runt 12. Vi var jätte sega så vi låg kvar och kollade på film och var uppe och åt frukost runt tre med Syrran. Carro hade möte runt fem så hon gick innan de och nu har jag precis tvättat håret, käkat och sköljt av sminket från igår. Carro ska komma tillbaka hit snart och då ska jag vara klar fixad så nu ska vi nog sätta igång..

Kisses /M<3

Home sweet home

Nu sitter jag äntligen hemma med Carro och syrran med en kopp te, snackar och lyssnar på musik. Myspys! Ikväll hade vi kul men lite komplikationer dök upp innan vi kom hem.. Helvetes polis! Blev så sur men när vi suttit o pratat blev det bättre. Snart ska vi gå och sova iallafall så vi kommer upp imorrn.


Kisses /M<3

♥ Drar ut

Nu är jag o Carro klara så nu drar vi ut! Vi drar till Söder dom minuterna vi hinner.. Senare ikväll blir det små fest med tjejerna och några fler ;)

Kisses /M<3

Funni Bunni

Nu har jag käkat, duschat och ska snart börja sminka mig. Pratade med Carro oxå och hon är påväg ner hit nu.  Vi ska små fixa oss tillsammans  och sedan dra ner till Söder. Senare ikväll ska vi möta upp Diana och Natta oxå och som jag trodde, ska vi sitta i parken. Natta och Carro sover nog här oxå..

Kisses /M<3

Mött Carro

Nu har jag mött upp Carro så nu ska jag börja fixa mig! Duscha, fixa håret och sminka mig. Carro skulle hem o käka och kanske kommer ner efter det. Vi ska nog dra ner till Söder en stund igen ikväll och sitta i parken och punda. Haha

Sweet

Kisses /M <3

Godmorgon?

Igår kom jag i säng senare än tänkt och vilket ledde till att jag vaknade nyss! Oj Jag ringde upp Carro när jag vaknade och pratade med henne en stund och kom överens om att vi ska mötas lite senare. Snart ska jag hoppa in i duschen och när jag mött Carro som har min väska kan jag börja sminka mig.

Haha I just laughing right upp im your face. It´s so fun, to make fun of you.
Haha Bring it on beatch!

Kisses /M <3

I'm gonna smile cause I deserve to


Idag när jag o Carro små fixat oss drog vi till Skhlm. Vi små handlade lite igen och käkade. Haha Donken today! Innan vi drog tillbaka till Vårberg mötte vi upp Sofia och åkte tillsammans tillbaka. Vi sprang hem till Carro och la på lite mer smink och sedan sprang vi ner till Söder en stund. Vi gick upp till Centrum, satt en stund och sedan när Sofia tog tbanan hem runt tio gick jag o lämnade Carro. Nu sitter jag här hemma hos mamma och lyssnar på musik. Snart ska jag nog sätta på en film, stänga av mobilen och sen sova..
Sleep Tight /M <3

6 /April

Idag kom jag o Carro upp ganska sent och drog till Skhlm efter vi fixat oss. Vi käkade på Millas och små shoppade lite. När vi kom tillbaka till Carro vilade vi än stund och sedan drog vi ut. Nu har vi varit ute och precis kommit hem till Carro. Vi ska nog ut en stund till och sedan drar vi tillbaka hit och kollar på Paranormal Activity. Carro såg den på Bio och säger att den ska vara grymt bra men att jag tydligen inte skulle våga gå utanför dörren själv. Haha Vi får se, jag kanske blir helt psykad.. ;)



Kisses /M <3


Tillfälligt

Jag o Carro har suttit uppe och försökt fixa Carro´s data och nya blogg designer men der gick inte så bra.. Jag lyckades fixa en design som jag ska a tillfälligt nu till´s jag har ork och tid att fixa en ny.

(För er som inte ser designen kommer den nog upp)

Nu ska jag o Carro slänga oss framför en film och sen sova!



Sleep Tight /M <3



5 /April

Jag vaknade runt halv två imorrse och då låg Carro o sov på soffan. När hon vaknade började vi prata om Carro´s blogg förendring. Så hela morgonen har vi suttit och provat olika blogg namn och kladdat header´s. Nu ska vi börja fixa oss och sedan drar vi till pappa där vi ska käka idag. Senare ikväll ska vi försöka hinna förbi min mamma oxå och hämta mitt Photoshop. Nu i julas fick jag ett Photoshop men har inte instalerat det i min lilla dator så vi tänkte instalera det i Carro´s stationära. Åh vad jag vill ha en ny header och jag vet ungefär hur jag vill ha den.. Vi får hoppas på att henne´s dator fixar hela PS..



Kisses /M <3


4 /april

Godmorgon!
Carro kom in och väckte mig runt halv tolv imorrse för att vi skulle hinna. Planen var att vi skulle gå upp och fixa oss för en Påskmiddag med Carro´s familj men hennes middag krockade med min egen. Pappa vill äta Påskmiddag med mig och Syster runt samma tid. Jag och Caroline får helt enkelt käka på olika håll idag.. Nu ska jag fixa klart mig så vi hinner iväg.



Kisses /M <3

Lördag kväll

Jag och Carro har nu fixat oss och Fredde har kommit. Nu väntar vi bara på Danne och Emil. Vi ska bara chilla ikväll och vara inomhus. Hoppas vi inte behöver gå ut iallafall.. Det blir lite skillnad från det andra helgerna men det är alltid bra att bara ta det lugnt ibland. Vi har resten av lovet på oss!

Kisses /M <3

On real

Välkommen till Vårberg (127), det du inte vet om dig själv, vet alla andra.

Din åsikt, ditt tyckande och tänkande betyder inte ett shit här. Så keep on talking och ropa efter mig. Fuck you right back! ;)



A way to go

Jag och Carro drog förbi papi en snabbis och stannade uppe i Centrum ett tag. Vi snackade lite med några och sedan drog vi tillbaka ner till Carro. Nu sitter vi här och planerar vad vi ska göra senare. Vi drar nog ut ett tag iallafall.. Men nu ska vi käka lite och platta håren! 

//M <3

X-effect

Jag och Carro har suttit framför "The X-effect" hela morgonen och käkat godis. Det var flera avsnitt efter varandra och det är lite roligt att se hur folk kan betee sig. Nu har vi precis tvätta håret och ska snart börja sminka oss. När vi är klara drar vi nog ut en stund. Vi ska upp till Centrum o handla och kanske möta upp några kompisar..



Kisses /M <3

♥ Vårmys

Idag mötte jag upp Carro i Skhlm runt två och vi satte oss och käkade vid Millas. Efter det gick vi ut med glass och satt en stund i solen. Skit härligt väder! Senare mot kvällen satt vi med Fredde hos Carro och käkade "påskmiddag". Vi kom precis innanför dörren efter att varit ute en stund med Fredde, Leo, Norra, Jocke ocg Danne. Nu ska jag o Carro planera hur vi ska sova och sedan ska tröttmössorna gå och sova! ^^










Kisses /M <3

♥ Påsklovet

Nu ska jag dra mig från datan och börja fixa mig. Jag ska möta upp Carro i Vårberg runt halv sju och innan det måsta jag tvätta håret, sminka och klä mig. Carro är oxå riktigt stressad eftersom hon måsta hinna handla i Skhlm innan. Ikväll ska vi "fira" och vara allmänt glada att Påsklovet börjat! ;)

Kisses /M <3

Back on Track

Varken jag eller Carro har bloggat på ett tag men vi ska köra igång igen är planen. Carro´s Sweet 16 vart en stooor succè, och snart kommer bilder! Jag har faktiskt slingat håret med Carro igår oxå o det blev lite "våriga" ljusa slingor. Carro´s hår igår var inte änns att tala om men idag färgade hon om och det har blivit mycket bättre.  

Ni har missat massor faktiskt.. Haha Bättre sent än aldrig ;)

RSS 2.0