Hissar/Dissar


• Din Sko
Wow trodde aldrig att jag skulle sätta Din Sko på Topp listan. Din Sko har inte världens bästa kvalité men snygga skor! Jag kikade in med Carro för några dagar sen och har redan skrivit en hel önskelista på höga skor.
• Jackie Ferm 
Jackie gör Paradise Hotel! Åker Jackie ut finns det ingen kvar att kolla på. Tuff brud som anser att vi ska vara glada som får se henne ha sex i tv. Haha hell yeah! När hon låg med en av killarna i första avsnittet blev Paradise o Jackie jätte omskrivna. Fulsåporna är bara bra när det finns en person som gör den ful..
• Brunetter?
Jag tycker de är jätte många som går från blont till brunt just nu och vad kan det bero på? Att vara brunett är riktigt moget o hett!

• Snön
Aaah är så trött på all snö! Vill att den ska försvinna så sommaren kan komma. Då man kan gå lätt klätt, utan en tjock jacka o i fina skor utan problem. Går man i högklackat nu bryter man väll ett ben..
• Översminkat
Nu är ett ljust, naturligt och fräsht ansikte väldigt inne vilket betyder att det översminkade ansiktet inte är så om tyckt. Så kör hellre på lite för lite mascara och en ljusare foundation.


Jag ska byta ut mina Hiss/Diss skyltar men dessa får funka så länge


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0