Nu drar vi igång

Vi drar igång och firar Carro så vi hörs mer imorrn! ;)



Kisses /M <3


Över till Carro

Nu har jag packat ner kläder,smink och annat behövande i väskan och ska snart dra över till Carro. När jag kommer sitter hon nog med familjen och när dom gått ska vi börja städa och fixa oss. Klockan nio ikväll möter vi upp alla och drar hem till Carro för henne´s Sweet 16 party!

Blogg datan är med! /Kisses M <3


Grattis Caroline 16 år!



Älskling du blir större och större för varje dag som går, nu är det dags för mig att hänga med!

My princess im be coming sixteen. Today it´s all about you.

Mysig morgon i stan

Imorse gick jag ner till skolan och det var tomt eftersom alla dragit på utflyckt. När jag kom hem små fixade jag mig och sedan drog jag och pappa in till Stan. Vi gjorde lite ärenden, små shoppade lite och promenerade. Morgonen har varit jätte mysig och nu sitter jag här hemma med Pappa o Å och käkar våfflor! Senare idag ska jag ner till Skhlm och möta Carro o fixa inför imorgon. Caroline´s Sweet 16 drar igång imorgon och inge trash party här inte så planering är A och O.



Kisses /M <3

24/ Mars

Idag blev jag hemma från skolan och har bara vilat hela dagen. Just nu sitter jag med Diana hemma hos mig och pratar om gårdagen och helgen. När Diana drar ska jag ringa upp Carro för säkert 6 gången idag och fortsätta vårat samtal om helgen.
<Bild från helgens fest>

Kisses /M <3

Hur lågt kan man sjunka?


..tydligen så lågt att man slår en tjej.

23 /Mars

Idag lämnade mamma mig i Skolan och jag kom i tid! Under dagen har vi planerat hela helgen och det har blivit skit bra. Nu sitter jag och Steffie i mitt rum hos pappa och fixar oss. Vi ska snart dra till Skhlm en snabbis och sedan drar vi nog till Vårberg.






Kisses /M <3


22 /Mars

Igår blev det lite dålig stämning hemma hos papi så jag tog tbanan till Vårberg och mötte upp Carro och Nadya. Vi satt i Centrum en stund och sedan drog Nadya och Carro hem och jag gick upp till Natisha. Vi ställde oss och gjorde mat och satte oss framför tv´n. Jag var så trött att jag nästan somnade på hennes soffa så jag sov kvar där. Imorrse gick vi upp tillsammans och delade på oss på tbanan. Jag gick från skolan vid lunch och nu sitter jag hos mamma, i syrrans säng och kollar på tv. Uff är verkligen helt seg idag men det är bara att rycka upp sig. Nu runt fyra ska vi ha visning i lägenheten så då måste jag dra ut.. Carro här kommer jag!

Kisses /M <3

♥ Fest

Nu sitter jag med alla sötnosar hos papi och vi ska snart dra på fest.

Haha

/Malin Diana Nadya Jennifer Gabbi Staffie Leo Norra Rickard osv. <3


I can do what ever i want, when ever i want!

Nu har pappa dragit iväg för att hämta Å och när dom är tillbaka ska de börja packa. Jag tror att dom är iväg nån gång innan två och då får jag huset själv! Jag ska möta upp tjejerna ikväll och gå hit o kolla film. Jag funderade på att följa med till Falun faktiskt men det lockade mer att få vara själv i huset under helgen. När dom åkt ska jag börja städa och ringa Carro och Natisha.

Kisses Nd Hugs /M <3

A Pice Of Cupcake

Här om dagen när jag gick och mötte Carro i Centrum blev det fika och mycket snack. Vi har nästan planerat klart helgen och vi gick även in på New Yorker där vi feel in love med ett par hotpants shorts. Jag köpte hem dom i svart igår och funderar på att köpa ett par i en annan färg idag.. Jag ska nog försöka ta mig till Skhlm idag en snabbis och kolla på Jeansleggins och köpa glansspray. Klockan är bara runt 11 men ändå känns det nästan stressigt.. Måste hinna med mycket idag!





Kisses /M <3

Skhlm Centrum

Efter Lunchen i skolan gick jag hem och lämnade väskan och sedan möte jag upp Natisha nere vid skolan. Vi tog en promenad med Lucky och sedan drog vi till Skhlm Centrum. Jag gick runt med Natisha och hennes mamma i Centrum i säkert 3/4 timmar. När vi Shoppat klart åkte vi till Vårberg och gick hem till Tisha för att planera morgon dagen. Haha efter lite otur hade Tisha förlorat alla sina kontakter och då krashade alla planer inför imorgon. Nu har jag kommit hem iallafall och ska snart lägga mig framför en film! Men jag är på lite dåligt humör alltså.. Min lilla mini dator fungerar inte riktigt som den ska och jag kommer inte in på mitt internet. Pappa åker till Falun imorgon och då måste jag ju ha en dator?! Vi ska se om "tekniska" jag kan fixa det..

Kisses /M <3

18 /Mars

GodMorgon!
Jag har varit uppe sen åtta ungefär och håller på att fixa mig till skolan. Jag ska vara nera i skolan vid Lunch och möta upp Carro. Jag ska snart packa väskan och fixa det sista sen går jag, nu är det lite bråttom!




Kisses /M <3

little miss sunshine








Nu drar jag och möter Carro. Med mitt vackra utseende och mitt glada humör!

/M <3

Underbart

Fick vara hemma från skolan idag och är på underbart humör! Har dushat, fixat mig och varit ute med Lucky och ska snart möta upp Carro. Vi ska gå en sväng till Skhlm och fika eller något. Vädret är helt otroligt oxå! Solen är framme och det är faktiskt hyfsat varmt. Today im just gonna enjoy it!




Kisses /M <3

16 /Mars

Idag vaknade jag upp hos Natisha lite sent och var inte i skolan förens vid Lunch. Jag käkade med Carro, gick på sista lektionen och sendan drog jag upp till pappa. Jag var så trött och däckade i en timme ungefär tills pappa kom hem och väkte mig. Nu har jag bara varit hemma och vilat o kollat på film i soffan men det är så bra väder så jag funderar på att ringa Carro och kolla om vi kan gå ut.. Ikväll ska jag iallafall sova hemma så jag hinner tvätta håret och snacka med papi. På Fredag ska pappa nämligen till Falun under helgen så vi måste prata lite om planerna eftersom jag får hela huset för mig själv!


"Love you Daddy"

Kisses /M <3

15 /Mars

Igår kväll var jag ute i Vårberg Cemtrum hela kvällen med Nadya, Carro, Natisha och även Diana en stund. När Carro gick hem gick jag o Natisha och sackade med en gammal kill kompis oxå och nu har vi tillbaka kontakten igen! Jag orkade inte gå hela vägen till pappa och hade inga nycklar till mamma så jag sova över hos Natisha. Imorrse försov vi oss och kom iväg runt tio. Jag slutade skolan redan kl ett så snart ska jag gå ner till skolan och möta upp Carro. Vi ska hem till henne en snabbis och sedan drar jag till mamma ett tag, jag vill ta med mig lite saker tillbaka till pappa. Ikväll går väll jag o Carro till Centrum igen men jag ska vara hemma i bra tid idag om jag ska orka upp imorgon.. Nu ska jag börja röra mig ner mot skolan och möta Carro.



Kisses /M <3

Vakna!

Jag vaknade runt ett och låg kvar i soffan ett tag. Nu sitter jag framför Carro´s tv och väntar på att hon ska vakna. Hon vaknade tydligen väldigt tidigt och somnade om för bara en halv timme sen så jag tänkte låta henne sova en stund.

Ne, Det är tråkigt att sitta här själv ju.. Carro Vaknaa!

//M <3


Anna Bergendahl

Jag o Carro har ringt och röstat på Darin för säkert några hundra kronor. Haha och självklart är det inte han som vinner. Men jag är riktigt glad över att Anna vann över Salem! Hon var så söt och låten var faktiskt bra så vi är glada för hennes skull.

Grattis Anna Bergendahl, vinn nu eurovision åt oss!

/M <3

♥ Melodifestivalen

Yes nu är det igång! Våran final! Nu får vi se vem som tävlar för Sverige i internationella Melodifestivalen. Vi hoppas på någon bra och hoppfull iallafall.


Kisses /M <3

Äntligen "hemma"

Nu är vi äntligen tillbaka hos Carro! Jag fick med mig 3 perfymer, toffsar, hårnålar, ett par hotpants, ett enkelt hårband och en rosett. Nu ska vi lägga fram massa smått o gott och käka ordentlig mat. Caroline sitter redan med hem telefonen i handen, fullt redo att rösta på Darin. Han ska nämligen vinna säger hon ;)




Kisses /M <3

Of we go







Nu drar vi till Skhlm och tar bussen där ifrån till Kungenskurva. Jag antar att vi är hemma om några timmar så puss o kram så länge!

/M <3

♥ Friday Night










Igår som sagt åkte vi runt till Mälarhöjden och var i Vårberg. Vi var en stund med båda Diana, Fredde, Victor och träffade och snackade med flera andra. Haha vi hade iallafall skit kul igår och tog massor med bilder innan vi drog hem. Det handlar om att bjuda på sig själv!

//M <3

Fck you right back

Godmorgon Sötnosar!
Jag vaknade av att Carro kom in och var trött på att jag sov så hon väkte upp mig. Vi har precis käkat frukost och spelat in två videor till Carro´s blogg om hur hon sminkar sig och fixar sitt hår. Jag är på bra humör idag och jag o Carro ska snart börja fixa klart oss. Vi ska iväg och handla lite senare i Kungenskurva och efter det blir det Melodifestivalen i Carro´s soffa!


Fuck You Right Back ♥

Kisses //M <3


Movie night

Jag och Carro kom hem runt 12 och har legat i hennes soffa och kollat film fram tills nu. Lite läsk och en komedi sitter alltid bra! Under kvällen har vi flummat runt i Vårberg och tom åkt tbana till Mälarhöjden haha.




Carro är skit trött så nu ska vi nog gå och sova..

Sleep Tight /M <3


Fixa sminket



Vi har suttit inne framför Let´s Dance ett bra tag nu så nu behöver vi lite luft. Jag och Carro ska fixa om oss nu och sen drar vi upp till Centrum ett tag med Fredde.. Vi möter nog upp några fler där uppe och sen drar vi nog ner till Carro senare igen.

/M <3


Fredagar är till för en sak- Mys och fest!

Jag mötte upp Carro, Diana, Gabbi, Madde och Nadya en snabbis i Vårberg Centrum och sedan drog jag o Carro till Skhlm. Vi sprang in på Gina, där jag köpte ett par skit snygga leggins, och Kicks. Nu sitter vi hos Carro och ska snart laga mat. Haha jag sitter och letar fest som en galning oxå och just nu ser det inte ljust ut. Idag har varit en konstig dag ända från start.. Jag och Carro har träffat på en massa människor som vi inte vanligtvis träffar på och som vi inte vill träffa?. Men nu klev Fredde innanför dörren så nu är det dags att bli lite social!

Kisses /M <3


Fridaaaay

Ingen skola för mig idag så jag vaknade först runt halv två och har pratat med Carro i telefon sen dess. Nu sitter jag bara i mitt rum och är allmänt glad! Det är Fredag och faktiskt lite sol uppe. Jag ska börja packa väskan (väskorna) och sen hoppas jag att pappa kan skjutsa mig till Carro. När jag är framme börjar vi nog fixa oss på en gång och så får vi se vad vi gör av kvällen.



Kisses Bunny´s /M <3

Dirty Dancing

Nu har jag suttit framför Dirty Dancing hela kvällen och bölat efter varje passionerat ögonblick. Idag blev jag trött så tidigt eftersom jag gick upp så tidigt imorrse så såfort den sista delen av filmen är slut är det sov time för mig. Imorrn ska man upp halv sju och det är Fredag så jag vill vara så pigg som möjligt!

Sleep Tight /M <3

Nya tränings- och diet metoder



Nu jävlar ska vi bli sommar fina! Tänker varje dag på hur jag ska kämpa ner mig till Sommaren. Jag vill gå ner 4 kilo vilket jag är övertygad om att jag fixar på högst en månad. Jag ska köra på en Detoxdiet, min kost kommer då alltså byggas på frukt, grönsaker, nötter och endast vatten eller mineral vatten. Detoxing är egentligen ingen bantningsmetod utan mera ett sätt att "rena" kroppen. Jag kommer nog inte skriva så mycket om detta eftersom det är my buisniess men lite kan man yttra sig ;)

Kisses /M <3

Efter skolan today

Efter skolan idag gick jag med Gabbi och Diana till Lillholm en snabbis för att möta upp en kill kompis till Diana. Vi satt där en stund och sedan drog vi ner mot mig o Diana. Jag svängde av påvägen och gick hem till mamma. När mamma kom hem fick hon skjutsa mig över till pappa. Pappa kom hem ca fem minuter efter mig med en plasma tv, Aaah crazy lööve! Vi har alltid haft en tills ungefär en månad sen då den gick sönder och vi har levt med en klump till tv men nu är the class back on track.


<Bild på snygga mig o söta Diana under en fest på Sportlovet>

//M <3

So fresh!



Nu har jag suttit med face mask, hår inpackning och bara fräshat till mig hela kvällen! Imorgon är det Lovely Friday och veckan är äntligen slut. Imorgon blir det fest eller film kväll hos Carro, vi får de vad det blir. Ska upp tidigt imorrn eftersom det är skola och börjar runt nio.. Nu blir det film!

Kisses /M <3

11 /Mars

Imorrse kom jag upp runt åtta och var nere i skolan runt nio. Jag har precis kommit tillbaka från en lunch rast och fick lite tid vid datan. Jag slutar redan ett och då går jag nog direkt hem. Jag tar det nog bara lugnt idag och planerar imorrn om jag inte träffar Carro eller något i Vårberg.. Idag ska Carro ev fixa sin data oxå och då blir det nog en ny efterlängtad design snart!

Kisses /M <3

Tanken på ett liv utan dig







<Den bästa veriationen som finns möjlig på You Tube av den undre låten>

Ny duschad och fräsh!



Nu har jag klivit ur duschen och känner mig fräsh! Imorgon är det dags för skolan igen för mig och då är det uppe tidigt som gäller. Nu sitter jag fast klistrad framför The Ugly Truth och min nya SOLO. Jag hoppas att Carro hinner följa med till HM imorrn efter skolan så imorgon blir det nog inte mycket bloggande..

Sleep Tight Beauties! /M <3

Love Tisdagar på tv 5

Vi kom hem runt halv sju från alla affärer och satte om och käkade på en gång. Det blev nya SOLO, The Ugly Truth, This Is It, Dirty Dancing, Tresemmé shampoo/balsam, värmeskydd, hårspray, glansspray, inpackning, ansikts vatten och en desinfektion spray. Jag satt och kikade på Dejting In The Dark en stund men det är nästan tragiskt.. Nu sitter jag framför Desperate Housewives och efter Cougar Town ska jag ta en dusch men face mask och inpackning. Tisdags kvällar på tv 5 är kärlek! Favoriterna efter varann!





Kisses /M <3

9 /Mars

Idag vaknade jag runt ett och kom inte upp förrens två så nu under förmiddagen har jag knappt stått på benen. När jag kom upp satte jag mig framför Sex And The City och käkade lite frukost. Snart ska jag och Pappa dra och handla och jag hoppas att vi kommer in på HM en snabbis.. Jag tänkte dra till Vårberg idag och träffa Carro o Fredde men planerna blev ändrade pga Carro´s piano. Så idag blir jag nog bara hemma annars..



Kisses /M <3


8 /Mars

Aloha Beauties!
Imorrse kom jag upp runt ett och gick upp och åt frukost. Jag tog det bara lugnt ett tag och sedan började jag med städningen. Jag har velat städa och fixa mitt rum länge nu och idag blev mycket gjort. Jag har gått igenom hela rummet, kastat gammalt, dammsugit och möblerat om men det finns ändå lite kvar att göra. Nu sitter jag och printar ut bilder till mitt rum och lyssnar på musik. Senare ska jag kolla på premiären av Svenska Hollywood Fruar.





Kisses /M <3


Hemma hos Daddy

Back on track in the big house! Pappa hämtade upp mig hos Mamma runt sex och nu sitter jag i soffan med pappa, Lucky och Å. Jag ska snart kila ner i mitt rum och kolla på film och bara ta det lugnt. Imorgon börjar skolan igen och det ser man ju inte riktigt fram emot men på Tisdag blir jag nog hemma igen. På Tisdag drar tydligen alla i sjuan till Flottsbro och åker skidor och snö, kyla, tjocka kläder och lång buss resa med skolan är inget för mig! Och under kvällen nu ska jag oxå packa upp all packning från mamma oxå så det blir lite ordning. Det blev löjligt mycket packning och väskor så snart ska jag sätta igång!



Kisses And Hugs /M <3

Hiss fore brunettes!




Det verkar som att alla hissar brunetterna just nu! Kissie och Paow är två stora bloggerskor som följt brunett trenden och gått från blondt till brunt. Jag tycker att både Kissie och Paow bara gått till det bättre. Jag älskade Kissie´s blonda hår med hon passar lika bra i det bruna. Jag brukar tänka tillbaka lite på när jag var blond och jag älskade det då men nu är jag glad att jag är brunett. Jag tycker min bruna färg är så jävla snygg helt enkelt och jag ger det mörka ett stort plus!

Fel kan man ju ha

I mitt tidigare inlägg då jag skrev jag att jag inte trodde jag skulle bli kvar hos Carro så länge och fel kan man ju ha! Det inlägget skrevs för sju och en halv timme sen och jag har nyss kommit hem. Vi kollade på Melodifestivalen, snackade och sen blev det skräck film. Jag och Fredde gjorde sällskap tillbaka till våran gård och nu ska jag bara ta det lugnt. Jag funderar på att ta en kopp te, lägga mig i sängen och läsa. Har börjat på en bra bok, "Fråga Alice". Den handlar om en 15 årig tjej som börjar knarka och tillslut dör av överdos.. Scary att läsa om faktiskt.. Men jäkligt bra!

Sleep Tight /M <3


|| Över till Carro

Nu ska jag bara byta kläder och dra en kam genom håret och sedan ska jag möta upp Fredde och dra till Carro. Vi har lite och prata om så det är nog bra.. Jag blir nog inte där så länge och när jag kommer hem ska jag bara lägga mig ner och vila, är så himla trött.


<Snabb Redigerad>

Kisses And Hugs /M <3

Flyttar


Japp som sagt, jag ska flytta! Pappa bor självklart kvar med mamma ska flytta ner till mindre. Vi har redan fått lägenheten och flyttar in den första Maj. Lägenheten ligger i Vårberg så där bor jag fortfarande kvar. Jag är inte så jätte sugen på mindre lägenhet men men.. Jag är glad att vi inte flyttar långt?

//M <3

6 /Mars

Imorrse vaknade jag på den bästa sidan jag kunde. Igår hände det en massa så just nu är jag iaf så glad jag kan bli.. Jag har bara suttit framför tvén under "morgonen" och målat naglarna. Ikväll träffar jag nog Fredde och Carro och kollar på film som igår. Just nu sitter jag iallafall och lyssnar på musik och ska snart åka och köpa hem mat. Det blir som en Brunch ;)



Kisses /M <3

Nu kör vi

Nu sitter jag, Carro och Fredde i mitt vardagsrum och har precis suttit på "Säg Att Du Älskar Mig" Chips, godis, läsk och goda vänner!




Kisses /M <3

♥ Fredagsmys

Ne, jag och Carro ändrade planerna! Det blir Fredagsmys hemma hos mig istället. Med massa godis och "tjej filmer". Jag ska möta Carro kvart över åtta i Centrum och köpa godis och sen drar vi ner till mig.  



De e dags för fredagsmyyyyyyyyyys!!

//M <3

Hemma i soffan

Nu är jag tillbaka hemma och satte mig precis vid datan. I Skhlm käkade vi som sagt på Millas och sedan kikade vi in på Kicks. Carro mådde illa och vi båda har huvudvärk så vi åkte direkt hem efter det. Nu ligger nog Carro hemma och vilar och jag ska nog göra det samma.. Senare drar vi nog eventuelt ner till Söder en stund och till Fredde. Lite huvudvärk får väl inte förstöra? Bakis?




//M <3

5 /Mars

Igår gick helt överstyr.. Med bråk, tårar och glädje. När vi vart hos Fredde lämnade jag Carro hemma och vi båda delade på oss och gick hem o sov. Nu har jag precis sköljt av mitt smink och ska lägga på lite nytt. Sen ska jag möta upp Carro i Centrum och gå o käka på Millas!



Kisses /M <3

♥ Party






Nu är brudarna redo! Vi ska springa ner på vårat möte nu och efter det drar vi till Fredde på små party. Vart vi sover och drar efter Fredde är ännu inte bestämmt. Men nu är det time fore us!

//M <3

4 /Mars

Imorrse blev lite Choklad min frukost och jag har hunnit plocka lite i mitt rum, planera dagen och bara chilla. Caroline är påväg ner till mig för vi tänkte fixa oss tillsammans. Idag har vi ett möte planerat runt halv åtta och efter det drar vi på små fest hos en kompis!

Igår drog vi upp till Centrum med Diana och mötte lite folk och sedan drog vi ner till Söder. Vi var ute till 10 ungefär sedan drog vi hem och fixade lite inför idag. Idag blir det fullgång får vi hoppas!






"Heej vi heter Dessie & Paow"?


Kisses /M <3

Utgång

Nu har vi fixat oss och ska snart dra ut. Det blir nog Centrum först och sen Söder..



Kisses /M <3

3 /Mars

Jag och Carro vaknade runt ett och gick upp och åt frukost. Nu sitter vi och drogar samma låtar om och om igen o snackar om hur vi ska göra idag. Jag tror att vi snart ska gå ner till mig och fixa oss och sedan runt sex dra ner till Söder. Nu är det så här att vi är ganska sega så att börja i bra tid är bara bra när det gäller oss.

Sweet

Kisses /M <3


Fight Fore This Love



 "There´s Always A Place In Me That You Can Call Home"


Hos Carro

När jag kom tillbaka från Centrum fixade jag mig och sen sprang jag upp till Carro. När jag kom upp dit satte sig jag, Carro, Alex och Fredde framför Desperate Housewives. Jag har så längtat till säsongspremiären! Just nu sitter jag med allihopa och kollar på Cugar Town. Vi hade tänkt att gå på Fest men det blev tydligen kaos där så vi skippade det.. Nu ska vi väll gå in i Carro´s rum och flumma lite!

TröttMössor

Kisses And Hugs //M <3


Centrum en snabbis

Nu ska jag göra Diana sällskap upp till centrum. Jag satt ändå bara hemma så en snabbis ut är bara bra. När jag kommer hem ska Syster sminka mig och jag ska byta kläder eftersom jag ska möta upp Carro runt sju och dra till Lillholm. Vi blir nog inte ute så länge ikväll för alla är så grymt trötta..
<Redigerad>

//M <3

Doggie Care

Sandra gick precis och hämtade Bobbo och är påväg tillbaka, så nu sitter man hund vakt ett tag med syster och Sandra. Lilla Bobbo är bara 5 månader och smått crazy så nu är det dags att bli lite uppmärksam..
Kisses //M <3

GodMorgon

Haha GodMorgon!
Igår mötte jag upp Diana och vi gick upp till Centrum. Där uppe satt ve en stund med några fler och sedan drog vi ner till Söder en snabbis innan dom stängde. Vi hann bara vara där i ungefär en kvart sedan gick vi hem till diana. Diana tvättade sitt hår och vi satt framför datan en stund och vi kom överenns om att hon skulle sova över hos mig. När vi kom hem till mig var klockan nästan 12 och vi däckade innan ett. Imorrse gick Diana hem tidigt och jag ska snart käka frukost tror jag.. Idag tar jag det nog bara lungt men kanske drar ner till Lillholm (ungdomsgård) ikväll med tjejerna.
Kisses /M <3

Pancakes

Nu blir det pannkakor! Vi stod och fixade smet och stekte alla så nu ska vi hyra en film via Tv´n och käka pannkakor.



//M <3

Odenplan

Jag och Carro sprang upp halv 12 och små fixade oss och sen sprang vi ner till tunnelbanan. Carro hade tandläkar tid kl ett inne vid Odenplan och vi han precis till hennes tid! På vägen hem planerade vi dagen och veckan lite men vi kom faktiskt inte långt. Nu ska vi ställa oss och göra något att äta..

 Falun

Kisses And Hugs /M <3

RSS 2.0