Sleeping

Nu börjar klockan ticka på så nu är det dags för mig att lämna datan och krypa ner i sängen framför en ny film. Just nu kollar jag på "Hannibal" på tv 3 men den värkar lite to much för mig att se själv nu..

Imorgon ska jag upp tidigt och då bär det av till Carro..

Sleep tight <3

Perfa

Idag satte jag mig med Å och fixade mitt hår oxå. Jag älskar resultatet och troligtvis förblir det så här fram till sommaren. Det var nöjd jag vill bli och nu är jag det!


Fredagsmys

Jag har precis slutat prata med Carro efter ett ca två timmars långt samtal och ska nu ska jag sätta mig i sängen framför en film, med ett duntäcke, glass och nya SOLO!



/Kisses Nd Hugs <3

Shopping




Idag blev det en tripp till Skhlm Centrum med papi och Å vilket innebär shopping! Det blev ett par stövlar från Belle Shoes och lite annat smått o gott. Det var bra att vi kom iväg för jag behövde tabletter för min hals. Känner mig små sjuk men det är bara att bita ihopp.

Kisses <3

Thai Feeling

Jag o Maja mötte upp Malin så i slut ändan blev det både Maja, Zoro, Malin o Nissan. Dom lämnade mig vid polishuset i Skhlm och jag o Lucky tog tunnelbannan till Sätra. I Sätra mötte jag upp pappa och vi åkte tillsammans hem. När vi kom hem välkommnades vi av Å som stod och hade fullt upp med Thai mat. Det blir  bara mer och mer Thai Feeling varje dag här hemma..



/Bambi <3


Promenad

Maja ringde nyss så nu är det dags för oss att gå på Doggie Walk med henne och Zoro. Kameran är med så det blir nog lite fina bilder..  


Bild från igår

Kisses <3

28 /Januari

Hellu Sötnosar!
Idag kom jag upp runt två efter en lång natt av ganska dålig sömn. Jag åt lite frukost och plockade upp i mitt rum. Jag funderar på att möblera om eftersom mitt rum sätt hyfsat likadant ut länge och för att jag måste göra plats åt ett till terarium. Idag kommer det inte hända mycket förutom att jag ska planera helgen o färga mitt hår. Så nu ska jag försöka få Å att färga mitt hår så det blir gjort.

Kisses <3


snabbis till Skhlm

Jag satte mig o kollade på Into The Blue tidigare och precis innan det blev det en sväng till Skhlm´s Ica. När vi var där passade jag på att köpa hårfärg och värme skydd från TRESemmé.

 

Och nee jag ska inte färga om håret så mycket utan bara en ny nyans av brun som ska täcka framför allt min "missfärgning". Innan jag la mig i sängen tog jag ett bad så nu känner jag mig ren o fräsh!
Klockan drar iväg så snart är det dags för mig att lägga undan datan o sova så jag kommer upp imorgon..

/Bambi <3

♥ Med båda intresserna

Nu ska jag ta ut Lucky på en liten promenad och fotta lite. Jag tycker det är mysigt att ibland ta en sväng själv med Lucky o kameran. Har jag tur så blir det mycket fina bilder men hoppas på en HD/system kamera längre fram..



Hissar/Dissar


• Din Sko
Wow trodde aldrig att jag skulle sätta Din Sko på Topp listan. Din Sko har inte världens bästa kvalité men snygga skor! Jag kikade in med Carro för några dagar sen och har redan skrivit en hel önskelista på höga skor.
• Jackie Ferm 
Jackie gör Paradise Hotel! Åker Jackie ut finns det ingen kvar att kolla på. Tuff brud som anser att vi ska vara glada som får se henne ha sex i tv. Haha hell yeah! När hon låg med en av killarna i första avsnittet blev Paradise o Jackie jätte omskrivna. Fulsåporna är bara bra när det finns en person som gör den ful..
• Brunetter?
Jag tycker de är jätte många som går från blont till brunt just nu och vad kan det bero på? Att vara brunett är riktigt moget o hett!

• Snön
Aaah är så trött på all snö! Vill att den ska försvinna så sommaren kan komma. Då man kan gå lätt klätt, utan en tjock jacka o i fina skor utan problem. Går man i högklackat nu bryter man väll ett ben..
• Översminkat
Nu är ett ljust, naturligt och fräsht ansikte väldigt inne vilket betyder att det översminkade ansiktet inte är så om tyckt. Så kör hellre på lite för lite mascara och en ljusare foundation.


Jag ska byta ut mina Hiss/Diss skyltar men dessa får funka så länge


27 /Januari

Inatt sov jag lite bättre än igår vilket var skönt men ändå för lite. Jag blev hemma idag oxå och vakande upp ordentligt halv tre. När jag kom upp åt jag frukost och började smsa Carro. Efter smsandet ringde jag upp Carro och vi pratade i ungefär två timmar. Haha vi håller på med våra bus och man måste hålla sig uppdaterad! Nu har jag precis käkat thai med lill familjen och ska nu ägna lite tid åt datorn.

 

Kisses <3


Im upp

*Gääsp* Jag är verkligen jätte trött så idag kommer inte mycket hända. Runt fyra inatt väckte jag upp pappa och berättade att jag inte kunde sova och gick upp o gjorde te. Efter te koppen gick jag ner o la mig och somnade inte fören halv sex. Jag vaknade upp för ca 40 minuter sen och har precis ätit frukost. Nu ska jag försöka fixa klart min nya design och kolla på Ghost Whisperer.

Kisses <3

Sleeping Problems

Nu har jag suttit upp framför Tv´n ett bra tag och försökt sova. Jag måste upp till skolan imorrn men har en sån jäkla m*ns verk som gör att jag inte kan få min beautie sleep. Jag har trixat lite med bloggen under kvällen här och en ny blogg design är påväg! Nu ska jag slänga i mig ännu en ipren och försöka att sova igen om jag ska komma upp någongång imorgon..



Sleep Tight <3

A taste Of Sugar

Nu har jag hoppat från Blondin bloggen till denna blogg. Allt är i stort sett det samma men det kommer bli lite små changes.. Lite mer naturligt, lite mer fräsht och lite mer mig.



It´s a Cinderella Story..

RSS 2.0