Citat´

Jag o Fredde sprang upp till Centrum ett tag och köpte cola o choklad. Nu sitter vi o dricker cola och kollar på en film som går på 3an. När Fredde gått kanske jag drar ut ett tag med några..
"Jag är ingen slampa jag gillar bara att knulla?" Haha hittade ett random citat på en blogg o tänkte slänga in det i ett inlägg.. ;)
/M<3

Time goes slowly

Imorse kom jag upp i bra tid, packade väskan, fixade o drog hem. Jag känner att jag sakta dör i Skarpnäck.. När jag kom hem käkade jag lite och sedan kom Fredde över. Nu har jag o Fredde suttit vid mitt fönster ett tag och snackat och ropat på folk.. Hihi skit kul!
<Haha jag o Fredde>

Kisses /M<3

Someone told me I should take Caution when it comes to love, I didn´t

And if you're done with embarrassing me
On your own you can go ahead tell them

Snabba Cash



Just nu sitter jag i lägenheten i Skarpnäck o har precis plockat upp mina saker. Jag o mamma har handlat, käkat och nu sitter vi o ska kolla på Snabba Cash. Ska blogga så ofta som möjligt när jag sitter här och det borde gå som vanligt.. Vet inte när jag är tillbaka i Vbg men jag blir inte här hur länge som helst..

Kisses /M<3

I wasn't born to make you happy.

Jag vakande för ungefär 2 timmar sen av att mamma tyckte att de var dagt att gå upp. Jag har precis suttit upp mitt smutsiga hår i en toffs och ska snart börja packa väskan. Ikväll ska jag packa klart väskan och dra till Skarpnäck. Jag ska "flytta" bort från vårberg till Skarpnäck i minst 2 veckor! Blandade känslor kring det.. Men nu ska jag kasta på mig ett par mjukisbyxor och sedan dra o handla med mamma.
Kisses /M<3

Promenad

Kom nyss hem efter en lång promenad i regnet. Jag gick själv för att rensa tankarna lite. Nu ska jag äta lite glass och sedan gå o lägga mig.
Kisses /M<3

Stronger can i be



Stark är den som kan le åt sin svaghet. ♥


En vän är en person som kommer när alla andra försvinner

Fittigt folk det finns. Haha herregud.. Jag drog ut en stund iallafall o mötta Petra och Natisha ett tag. Vi satt o snackade att tag sedan drog dom hem o då satt jag kvar med Gabbi. När Gabbi gick blev jag ute en stund till med Karim och Mackan. Kom hem runt halv elva och satte nig direkt vid datan. Nu sitter jag o lyssnar på lite musik och sedan blir det en film tror jag..
I don´t need you

Kisses /M<3

Rix knas

Igår drog jag ner till Johannesdal med några och var hemma runt 12. Det började så bra men sedan blev det knaas. Idag har jag sovit typ hela dagen och senare kanske jag drar till parken för o snacka med Fredde. Men nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen och börja fixa mig.
Kisses /M<3

Kista

Ni får ursäkta min uppdatering men igår kväll packade jag väskan och drog till Kista. Natta mötte upp mig i Centrum så gick vi tillsammans hem till henne. Idag vakade vi sent, gick upp o fixade oss och sen drog vi tillbaka till Vårberg. Nu har vi bytt kläder o fixat om oss lite o ska dra ut.
Kisses /M<3

Cash flow

Mamma kom hem runt fem och väckte mig. Vi gick in i köket, jag hjälpte mamma göra en tårta och sedan kom några över o vi hade en "födelsedags fika". Nu har jag precis tvättat håret och sitter med Emelie och snackar. Nu ska jag typ "städa" lite så jag kanske får lite cash.. I need some cash flow..!
Kisses /M<3

Syster ♥ Syster

Sitter i ett rum ensam och tänker på vad du betyder för mig. Tackar gud för att du alltid finns där och för alla stunder vi haft. Min fina syster. Du är obeskrivlig. Du är lycka, glädje och alla fina stunder. Du är kärlek, värme och styrka. Avstånd betyder ingenting, vi kan gå olika vägar, du är ändå alltid nära. Du har den speciella platsen som syster i mitt liv.

Emelie Landberg 910725
Grattis på Födelsedagen! ♥

Styrka är ej att aldrig falla, utan att resa sig upp efter varje fall..

Vaknade sjukt sent imorrse så jag har bara suttit hemma. Jag gick upp, fixade håret, käkade och sedan kom Gabbi över. Vi satt en stund själva och sedan kom Momme, Bb, Fredde och Diana över. Nu sitter vi själva hos mig och lyssnar på musik typ. Vi blir nog kvar här tills min mami kommer hem..
Kisses /M<3

Kom hem

När jag var liten fick jag lära mig att ett år var 365 dagar,
Att en vecka var 7 dagar,
Att en dag var 24 timmar,
Att en timme var 60 minuter,
Att en minut var 60 sekunder,
Men inte fan fick jag lära mig att en sekund utan dig var som en evighet.. ♥

Sleep Tight

Jag gick ut en stund o träffade Gibbo men nu är jag tillbaka hemma. Just nu sitter jag o snackar med M i telefonen och sedan ska jag sova. Imorgon ska jag försöka komma upp i bra tid..
Kisses /M<3

23 /Juli

Igår kom Natta över till mig och vi var ute nästan hela natten. Vi vaknade runt fem imorrse och då drog Natta hem. Jag satt och fixade mig och sedan kom Diana Gabbi Bb och Älsklingen över. Vi har suttit och chillat nu ett bra tag hos mig. Nyss gick Diana och Bb för o fixa en grej och sen kommer dom tillbaka.. När dom kommer tillbaka ska vi sitta kvar hos mig och kolla på film.
Don't Call it a Comback
I been here for years...

Kisses /M<3

Bloggtorka..

Nu är det så här.. Jag sover hela dagarna och drar ut på kvällarna. Har en ordentlig bloggtorka så uppdateringen suger. ;D

shit never happened but play the ever fuck you want

Inatt satt jag o Natta uppe hela natten och la oss för att sova runt ett på dan! :O Vi sov en stund och sedan satte vi oss och käkade. Idag åker Natta hem och vi ska träffas upp imorgon istället så hon kan packa med lite saker till mig. På Onsdag drar vi eventuelt iväg från stan och åker till Landet!
<Bilder från en Promenad med Lucky runt sju imorrse>

Kisses /M<3

helg

I Fredags drog jag o Natta t Skhlm ett tag och sedan hem till mig. Vi skulle ha lite små fest hos mig så vi shoppade lite kläder. Runt nio kom Gabbi Diana Fredde Karim Petra Isak och senare mot kvällen kom massa killar och när do dragit kom Natisha och några fler. Vi satt en stund och alla var iväg runt fyra. Jag sov mellan fyra och sex o runt åtta gick jag ner t Västerholm och mötte en kill kompis. Natta o Diana sov så jag och han var vakna själva fram tills ett. Gabbi kom en stund och då hjälptes vi åt att städa lite och sen slängde jag mig o sov. Sov till runt fyra och sen gick jag o Natta upp, packade grejerna som var våra och "bytte" ställe med Emelie. Nu är Syster i huset och igår hade jag lägenheten själv. Igår satt jag Natta Diana Mohammed Bb och Gabbi hos mig ett tag och bara chillade. När killarna o Gabbi gick, gick jag och Diana t Statoil. Köpte choklad och läsk! Diana somnade tidigt igår och jag o Natta la oss inte förens vid halv sex.
Jag och Natta vaknade nyss så nu ska jag hoppa in i dushen och sedan ska vi fixa oss!
<Karim Petra Isak Natta Fredde Lucky>

<Karim Fredde Natta>

<Natta Diana>

<Jag>

<Natta Diana>

<Isak>


<Jag>

Kisses /M<3



17 /Juli

Sitter med några hos mig nu och vi sover nog alla här. Igår blev det små party som jag skriver om sen.. Nu ska vi chilla lite och sen blir det nog film.
Kisses /M<3

As long as the wrong feels right

Ni har bara missat för mycket.. Nu drar vi till Kista!



Kisses /M<3

Klar!



Nu är jag färdig fixad och vi får se om jag möter Natta här, i Vårberg eller Tc. Jag sover hos henne inatt så det blir nog mer bloggning imorgon.

Kisses /M<3

Smink o hår



Idag vakande jag sent som vanligt och gick direkt upp o la mig på tomten i solen. Just nu håller jag på o fixar mig lite för snart ska jag dra och möta upp Natta!

/M<3

Iväg

Nu har jag kommit upp och gjort det vanliga på datan och ska snart börja fixa mig. Jag ska nämligen iväg med papi och Å o käka! När jag är tillbaka ska jag ta en prommis med Lucky tror jag..



Kisses /M<3

Night time

Jag gick ut en stund och pratade med Carro runt elva och efter vi löst lite problem gick jag en kvällspromenad själv. På vägen tillbaka blev det lite snack med Diana i telefonen. Imorgon hoppas jag på o kolla upp i tid så jag kan gå o bada lite med Diana o Gabbi. Idag blev det chill hemma bara så jag vill verkligen ut imorgon!



Kisses /M<3

I can't catch my breath, cause you take it away

Vaknade lite för sent idag som vanligt så det blev inte in till Stan. Nu har jag legat ute på tomten i solen och satte mig nyss här inne. Vädret är ju skit fint! Senare mot kvällen idag blir det nog en sväng till Vårberg för att träffa Carro o Navida. Imorgon hoppas jag på lika bra väder så att vi kan dra till stranden!


<Sofia Jag o Carro>

Kisses /M<3

Natti

Nu har jag precis fixat ordning i mitt rum och försökt planerat imorgon. Jag ska upp tidigt för att hinna med lite sol! Kanske blir en sväng in till Gamla Stan..



Nu ska jag försöka sova! Natti /M<3

The best way to make your dreams come true is to wake up


<Love ya hunny>

Gick från Carro runt tre och pappa hämtade upp mig hos mamma runt fem. Nu har jag precis ätit lite, sköljt av mitt gammla smink och sitter nu med hårinpackning i håret. Ska snart gå ner i skölja ur håret.. Idag blir det nog bara sitta hemma och ta det lungt. Är jätte trött fter igår natt! Vi var uppe och shottade fram till fyra och sedan däckade alla o då satt jag uppe själv och väntade på en person som skulle hålla mig sällskap resten av kvällen. Jag somande runt elva och vaknade upp halv två så inatt blir det sova läänge för mig!..

/M<3

Hos Carro

I Onsdags blev det sova hos Carro, igår med och idag oxå troligtvis. Carro´s mamma är ju bort rest så vi har hållt oss här. Igår blev det ut en sväng mot kvällen och sedan hem hit och kollade på Saw 6! Jag vaknade nyss ungefär så ska snart gå och hålla Carro sällskap.. Senare ikväll blir det paarty med tjejerna!



Kisses /M<3


Till papi

Nu håller jag på o packar väskan för att snart dra till papi. Jag ska hämta lite saker o vara där en stund.. Senare blir det ner till Skhlm för att möta Carro och Navida!
Kisses /M<3

one simple smile can change so much

Godmorgon? Igår gick Carro och Alex hem runt två och jag Nadya o Mohammed var kvar. Vi satt uppe tillsammans i mitt vardagsrum tills han gick. Jag o Nadya la oss i sängen och började kolla på film men stängde av mitt i för att klockan drog iväg. Sist jag kollade klockan innan jag somnade var den halv sju! Nadya drog imorrse och jag fortsatte att sova och vaknade nyss. Så här kan jag ju inte göra.. Tänk dagarna det blir sol, kommer missa all sol och allt bad. Nu måste jag vända tillbaka dygnet!

Kisses /M<3

You are worth it

"Truth is, everybody are going to hurt you. You just gotta find the ones worth suffering for."

Kan inte bara låta dig gå. Säg vad jag har gjort för fel, I can make it right.

Pussycat Dolls

Sitter med Carro Alex och Nadya nu hos mig och chillar. Vi ska kolla på film och sova här allihopa eftersom alla andra sover borta så jag ville ha lite sällskap. Om vi orkar kanske vi drar ut sen ;)
/M<3

Johannesdal

Tidigare idag tog jag, Carro och Alex en promenad ner till Johannesdal. Det var helt tomt eftersom det var ganska kallt och blåsigt men jag var fast bestämd att bada so i did! Haha, Carro var lite seg på att komma i så det slutade med att jag kastade ner henne så vi tog ett dopp tillsammans! Jag var hemma runt tio så nu sitter jag med Syster, Cribbe och en till o kollar på film. Ikväll blir det nog stanna hemma så efter filmen ska jag nog sova..


<Jag o Carro>

<Jag efter badet>

/M<3

Long time, no see


Har varit mycket ute och away från datan så uppdateringen har varit dålig. Ska försöka få igång det igen!

Kisses /M<3


If I was your best friend

I want you 'round all the time ♥

I want you 'round all the time

I won't let this get me, I will fight.


Nu är Carro påväg ner till mig för att planera helgen och fixa sig lite med mig. Senare ska vi till parken en snabbis och sen ska jag göra Syrran sällskap till Statoil. Inatt ska jag hem i ganska bra tid så jag kommer upp imorgon. Tomorrow händer det massor under kvällen hoppas vi! ;)

Kisses /M<3

I'd rather go blind, than to see you walk away from me.


I believe in you

You are missing in my life

Igår gick jag o Carro till parken och satt där med en massa människor. Carro gick tidigt eftersom hon skulle på bio men jag satt kvar. Det började skit kul att sitta med alla men pga att det kom lite konstigt folk gick mer än hälften av de vi satt med. Jag, Isaak, Petra, Natisha, Maria, Victoria och Demitris gick till mig gård så jag kunde gå upp och byta kläder och sen när jag var klar gick jag och Petra till Vårberg´s Ip. Vi satt ett tag med BB och Mohammed och tillslut blev det bara jag och Mohammed kvar. Carro kom ett tag, jag lämnade henne hemma och sedan mötte jag Mohammed igen på mig gård. Vi snackade ett bra tag o jag var hemma runt halv fyra. Däckade direkt och vaknade nu imorrse runt halv tre. Nu har jag duschat och vaknat upp ordentlig och ska snart äta.. Tror jag..
Kisses /M<3

RSS 2.0