Life Is To Short

Ja, mycket bloggning har det ju inte blivit och det beror på att jag faktiskt har ett liv utanför bloggen. Livet är helt enkelt för kort för att bara sitta och leka "perfect life" och blotta hela privat livet. Igår kom Carro över till pappa med sitt löshår och det tog 5 timmar innan allt var klart! Vi drog tillbaka till Vårberg och senare mot kvällen träffade vi några kompisar och gick hem runt tre. Imorrse mötte jag upp Carro i Skhlm och jag köpte lite behövande. En ny mascara, conceler, nagel fil och ett nagel lack. Jag och Carro har precis kollat film och ska nu sätta oss och fixa naglarna. Planera kvällen kanske oxå vore smart..?

Kisses /M <3

Godmorgon från skolan

Nu sitter jag i skolan med pennan i handen och ska börja på en uppsats. Jag vaknade sent imorrse så jag han inte med ett morgon inlägg. Snart ska jag upp på lunch iallafall med Caroline och prata lite om helgen.. Efter skolan springer jag upp till Pappa och bloggar lite mer om vad som händer ikväll.

Kisses /M <3

Dags att snabba sig

Nu är det dags för mig att öka på lite och fixa mig. Jag ska sminka om mig helt, välja kläder och fixa hår. Carro är påväg ner och vi ska ner till Söder sen och möta resten. Planen var att vara nere redan vid sex men det nya målet är runt sju..



//M <3

Vrickad fot

Under den värsta snö och is perioden lyckas man självklart ramla och vricka foten. Idag blev ingen skola pga min fot och vi får se hur det blir imorrn.. Idag var jag även ute en sväng i Vårberg med Diana, Carro, Natisha och Sara. Nu har jag bara legat och pratat i telefon och ska snart gå och sova..

Sleep Tight //M <3

Måndag Morgon- Avstängd Skola

Imorse kom jag upp runt halv sju och drog på mig kläderna och käkade lite frukost. Jag tog skjuts av Mamma till skolan och när jag kom in i skolan var det helt tomt! När klockan närmade sig tjugo över åtta och det fortfarande var till stötsta del tomt ringde jag en av våra lärare, Hon bad mig komma till Cafét och när jag kom ner stod det runt 200 elever och sex lärare! På grund av allt strul med SL hade vi knappt några lärare så alla skickades hem. Jag kilade upp till pappa och där var alla hemma. Jag la mig och vilade lite och nu ska vi snart äta Lunch.
Jag måste börja blogga ordentligt igen men det blir så tråkigt utan min digitalkamera som är försvunnen.. Dagarna har oxå varit tröttsamma och full planerade men vi ska se om vi kan få igång det. Ni får nöja er med mina Cam bilder så länge! ;)

Kisses /M <3

Weekend

I Lördags mötte jag upp Amanda i Skhlm centrum och vi köpte lite godis innan vi sedan drog till Vårberg Centrum. Vi satt där en stund och Diana kom upp efter ett tag. Vi snackade lite o runt tio gick jag och Amanda ner till mig. Vi slängde oss i soffan med allt godis framför CatWoman som gick på sexan. Kvällen tog en drastisk vändning runt tolv tiden och kvällen blev "blod, svett och tårar". Amanda däckade redan kl ett och jag gick o la mig bredvid henne runt tre. Söndags morgonen blev mysig. Vi gick upp tidigt och satte oss och åt frukost tillsammans. Carro behövdes hålla uppdaterad så vi mötte upp henne innan två någongång i Vårberg Cantrum för att dra en sväng till Skhlm. Tunnelbanan strulade så det blev promenad till Skhlm. Det blev inge shopping bara lite titta runt och prat. Amanda tog buss hem efter ett tag och då gick jag o Carro hem till henne. Fredde kom över och vi tog det bara lugnt allihopa. När jag kom hem under kvällen kollade jag klart på Ghost Rider och sedan kröp jag i säng. Jag behöver min Beautie Sleep, speciellt efter en helg om man ska klara av måndagen..

//M <3


Freaky Friday

Idag efter skolan blev det en sväng upp till pappa och sedan gick jag o med Diana till henne. Vi gick tillbaka till mig med Carro för att fixa oss. Tjejerna stressade mig som galningar och vi kom ner till Söder runt sju. Det var inte så många där då men det fylldes ganska snabbt. Under sista halvtimmen gick både Carro och Diana hem och jag gick med några av mina killar tillbaka till mig. Dom följde med till porten så jag kom hem säker!  Nu ska jag kolla på film med Syster och Angelica och sedan planera morgon dagen lite..
Kisses /M <3

The moments that count´s

Allt under mina dagar brukar vara det samma för det mesta. Idag, var det inte så. Jag känner mig lite förvirad och världen ser suddig ut i mina ögon. Fel människa kan ibland kännas så rätt..



Kisses //M <3


F.l.u.m

Under dagarna jag inte bloggat har det hänt massor! Jag har blivit samms med Steffie, varit mycket med Diana, Carro och bara flummat i Vårberg. Jag har sovit och varit hos mami så det har blivit Vårberg. Skolan har gått jätte bra och jag ska försöka få igång bloggningen igen.. Jag har så svårt att hinna när jag går i skolan och sen blir det oftas att jag går ner till ungdomsgården och träffar kompisar eller så är jag för trött. Men ska försöka anstränga mig!



Kisses /M <3

Fixing Time



Nu sitter jag i mitt stökiga rum och försöker välja kläder.. Jag ska bestämma mig vad jag ska ha på mig och sedan sminka klart mig. Jag ska nemligen möta upp Carro i Skhlm snart. Vi ska gå runt lite som vanligt och sedan blir det hem till Carro. Datan är med så jag bloggar sen!

Kisses /M <3

Mycket bättre

Nu under dagen har jag bara vilat och fokuserat på att bli bättre. Jag mår faktiskt mycket bättre! Är inte helt frisk än men bättre är det. Just nu sitter jag i sängen med en kopp te, film och min kalender. Jag försöker planera ihop imorgon och även Söndag. På söndag är det ju Alla Hjärtans Dag och jag har en massa fina planer och överaskningar till Carro!..

Kisses <3

Sängen, film, te, vila

Under dagarna här har jag bara legat i sängen o kollat på film, druckit te och vilat. Jag mår fortfarande dåligt men det är lite bättre idag.. Jag bli nog liggandes imorgon oxå men ut ska jag på Lördag, det har jag bestämt! Men nu ska jag fortsätta göra det jag är bäst på just nu, vila!

Kisses <3


Im sick!

Buhu Miss M is sick! Jag vaknade sex imorrse av halsont och gick upp och tog ipen o en kopp te. Jag gick ner, somnade om och vaknade runt tolv tiden. Jag har bara legat i sängen och vilat fram tills nu.. Jag har så ont i halsen att det är sjukt, jag kan knappt prata normalt och absolut inte svälja. Usch va jobbigt! Nu ska jag iallafall börja kolla på film från min utvalda hög och bara ligga i sängen och mysa med mitt täcke.
Vad gör man annars när man är sjuk?



Kisses /M <3


8 /Februari

Idag gick jag upp tidigt för att gå till skolan och jag kom tom i tid! Jag har bytt klass och det känns verkligen som att jag hamnat rätt. Lugnare och mer koncentrerat behövdes verkligen. Jag har valt att ägna många lektioner åt mattematik eftersom gymnasiet jag vill gå på och jobbet jag vill ha kräver bra matte kunskaper. Linjen jag vill fortsätta på efter högstadiet är nämligen Samhälle Ekonomi <MatteIntensiv> Jag vill plugga vidare till Mäklare vilket kräver 3 år och mycket mattematik. Nu ska jag käka och sen vila lite. Är jätte trött efter ha gått upp sju när jag gått upp runt tolv alla andra dagar..

Kisses /M <3

Old times

Jag satte mig nyss vid pappa´s dator och kollade igenom gammla bilder. Man saknar tiderna lite grann och får lite av en nostalgi kick! Tänkte bjuda på lite gammalt när jag ändå sitter här..

 Blonderat hår, DT byxa, push up..Oj oj oj


 Haha
 En av våra gammla "fjortisfester"
 Jag o Carro, mitt på plattan
 Glömmer aldrig dessa tider


Haha
förendrats har jag gjort iallafall.. Från mega fjortis till normal och stilfull.

/M <3

Drar snart



Nu har jag precis fixat klart mig och ska bara byta kläder sen är jag klar! Jag o Carro ska mötas runt fyra i Skhlm och snacka lite. Vi får se om vi kanske käkar när vi ändå är där..

Kisses /M <3

I need it



Just nu sitter jag med Carro i telefonen och vi snackar om imorgon och allt möjligt. Imorgon ska vi mötas upp i Skhlm igen och rensa luften med några killar. Jag är jätte trött så nu är det dags för mig att sova om jag ska komma upp imorgon så..
 Sleep Tight

/M <3

Shopping

Idag träffades jag o Carro i Skhlm tillsammans och käkade Lunch. Vi satt en stund och pratade och åt vid resturangerna i Skhlm innan vi drog vidare och shoppade.

 HårStyling från Björn Axen, puder, GlansSpray, Conceler, Mascara
 Shorta från TopShop
 Rött diadem, Örhängen, Armband från bla Gina Tricot, Jc och Glitter

Kisses /M <3


Förlovad

Mitt och Carro´s mål var att förlova oss innan Alla Hjärtans Dag och yes we did it! Nu är vi förlovade på riktigt! Självklart är vi bara förlovade som bästa vänner men om man lovar att hålla ihop kan man ju ta orden ett steg längre.



Nu hänger den runt halsen på både mig och Carro för det känns så enkelt, och snyggt.

Kisses <3


Vikthysteri

Jag läser Carro´s blogg dagligen och hon har börjat skriva krönikor med egna åsikter och tycken. Ett stor plus i bloggen och jag vill verkligen uppmärksamma ett inlägg om dagens Vikthysteri. Kommentarerna och frågorna hon ställer är så exakta! Jag gillar inte att läsa för långa inlägg om dom inte tar mitt intressé vid dem första meningarna, det gjorde henne´s inlägg. 

Klicka på bilden för att komma till Carro´s inlägg.



Kisses /M <3

4 /Februari

Hallu! Idag var jag duktig och gick upp halv åtta, Jag mötte upp mamma och pappa i Sklm och vi gick på ett möte. Under mötet var jag bara grymt trött och morgonen var jobbig. Nu har jag vilat lite och kollat på Sex And The City. Snart ska jag käka lite och sedan kolla på Top Model. Idag är jag så trött så det blir bara att sitta hemma. Igår blev det en sväng till Skhlm med Caroline med lite shopping och Lunch. Det var härligt att få träffa Carro och prata lite och Luncha. Shoppingen blev måttlig, en ny mascara, läppglans och en hårinpackning för färgat hår. 
 
PS. Skälet till att det inte blivit några nya bilder är för att Carro har min kamera liggandes hos henne. Måste hämta upp den nån dag..

Kisses <3

 


Fräsha upp innför morgondagen

Imorgon ska jag iväg till läkaren under morgonen och kolla min rygg vilket betyder att jag måste upp tidigt. Jag ska vara där halv nio. Jag tror att jag kilar iväg ofixad eftersom jag inte blir borta så länge. Det blev inge Skhlm idag med imorgon ska jag ner med Carro när hon slutat skolan. Eftersom jag ska göra en massor imorrn ska jag fräsha upp mig lite innan jag lägger mig. Lite facemask, en dusch.. Nytt o fräsht!

Kisses /M <3

Jackie i final!

Jag satte mig självklart framför Paradise Hotel när det började och höll tummarna för Jackie. Och Yes hon kom till final med Patrik! Nu började precis det nya avsnittet och finalen så nu är det dags att koncentrera sig och njuta av det sista avsnittet av Paradise Hotel.

Kisses <3

13 Snart 30

Nu har jag precis kollat på 13 Snart 30 på tv 3. Så mysig film! Nu ska jag slå på en till film och lägga mig i sängen. Imorgon ska jag springa ner till Skhlm om jag orkar och kika på ett par skor..



God Night /M <3

1 /Februari

I helgen har det varit fullt upp vilket har gjort mig jätte trött så därför har det blitvit så dålig uppdatering. Idag kom jag upp runt 12 och satte mig i soffan på en gång. Jag var verkligen seg imorrse så det hände inte så mycket under dagen. När papi kom hem ställde vi oss och lagade mat och efter det visade jag mina "skills" när det gäller symaskiner. Efter vi käkat blev det en sväng med Maja o hundarna.. Nu ska jag prata klart med Syrran i telefon.

Kisses <3


RSS 2.0